בני יהודה

בני יהודה

עושה רושם שהקבוצה הזאת תמיד תעזור לאחת מאחיותיה הגדולות, לפני 3 שנים להפועל ת"א והשנה למכבי ת"א
אני מאמין שאין לנו סיכוי לקחת אליפות ואתמול ניתנה החותמת הסופית לכך

afon

New member
אין קשר

אני מסכים שאין לנו סיכוי לקחת אליפות, נדמה שמכבי תא על הגל הנכון ואני לא רואה שום קבוצה שלוקחת להם נקודות חוץ מאיתנו.

בקשר למשחק אתמול הדבר האחרון שאפשר להגיד זה שבני יהודה פתחה רגליים. קבוצה שאני מעריך בגלל שלא משנה נגד מי הם ישחקו הם יעלו בשביל לנצח, ככה זה צריך להיות. בקיצור באמת אין מה לבקר אותם, השער האחרון באמת היה משהו לא רגיל לכדורגל שלנו.

emperor28

New member
אם תסתכל טוב

תראה ששוער בני יהודה , שתפס משחק ענק נגדנו, בגול השני והשלישי , נראה שקצת לכאורה רצה שהכדור ייכנס.

zubumafu

New member
ראיתי רק תקציר של המשחק

אבל היה איזה כדור חופשי עם הצלה משוגעת שלו.. ובוני גינצבורג ושביט אלימלך אמרו אחרי המשחק בפאנל שגם הם לא היו עוצרים בחיים את הכדור בגול השלישי.

אבל יש קטע כזה לקראת סוף העונה כשקבוצה מובילה בהפרש גדול יחסית, כמו בשנה שעברה וכמו השנה עם מכבי ת"א.. שהרבה אנשים בתקשורת כולל מאמנים ושחקנים כאילו מכריחים את עצמם להשלים עם זה שהאליפות תלך עליהם ומפרגנים בלי הפסקה... הגישה הזאת בהחלט מעצבנת אותי בתור אוהב מכבי חיפה שעוד מאמין שהכל אפשרי (ובטח שהכל אפשרי, כשיש עוד 13 מחזורים לסיום העונה)

emperor28

New member
הבעיטה החופשית הייתה במצב של 1-0

אבל בתור אחד שראה את המשחק היו כמה וכמה מצבים ב 0-0 , שהרגשתי שמשהו לא מסתדר לשוער הזה.

אני אבחר להסביר את זה שזה היה יום רע שלו...

ודרך אגב , אניימה היה מוציא תכדור של לוגסי, כדור קשתי ששוער שעומד על הרגליים ולא מזנק כמו בלרינה לוקח.... (לא ששאראנוב או דוידוביץ היו לוקחים את זה..).

baythedog

New member
השער של לוגסי

אניימה של בני יהודה לא לוקח.

אניימה של האדמת, בספק אם לוקח.

אניימה של הצהבת לא לוקח.

הוא אמנם שוער גדול, מהטובים ששיחקו בישראל, אבל ראיתי אותו לאורך כל הקריירה ואני חושב שעשו ממנו קצת יותר מדי.

דרך אגב, שאראנוב בגילו הנוכחי הוא שוער הרבה יותר שלם מזה שהיה אניימה בבני יהודה.

baythedog

New member
106 פעמים ראו את זה?!

וואו, מישהו פה ציפה ליומן...

s t i f f l e r

New member
לא יודע אם זה יום רע שלו, או שפשוט הוא מתקשה

בעונה שעברה הוא חטף שער כזה בדיוק, רק מהצד השני שנתן לקרית שמונה אליפות.
אפשר לקוות שזה לא סימן לבאות, אבל לא הייתי בונה על מכירה שלו.

emperor28

New member
השער של סולארי היה טיפה אחר מזכרוני

הבעיטה הייתה טיפ טיפה יותר מהצד והרבה יותר חזקה.
אל תתפוס אותי במילה אבל.

מה שבטוח זה שהם לא יקבלו את האליפות על מגש

של כסף. נילחם עד הרגע האחרון ומה שיהיה יהיה אנחנו לא תלויים בעצמנו וברור שיהיה מאד מאד קשה.

אין הסבר למה שקרה אתמול ב-7 הדק' האחרונות בבלומפילד, אני בטוח שבני יהודה רצתה לנצח אבל אין מה לעשות זו לא פעם ראשונה שדברים "משוגעים" קורים בכדורגל וזה היופי במשחק.

Benedictus2

New member
יקבלו על מגש של זהב וכסף ופלטינה

בלי צוצאליץ' - חצי קבוצה - לא יהיה מי שיאיים על הקבוצה המאומנת ביותר בארץ מאז ימי גיורא שפיגל במכבי שלנו

נסתפק במקום שני (שלא נרד יותר בלי הבחור...)

שמע, אין ספר שצ'וצ'ה הוא הבלם מס' 1 בארץ אבל

עדיין, קבוצה כמו מכבי לא בנויה על שחקן אחד. אין לי ספק שתחת בנאדו גם פיליאבסקי יהיה בלם עוד יותר טוב ויש לנו קבוצה מספיק טובה גם בלי צ'וצ'ה.

Benedictus2

New member
לא העניין שהוא הבלם מספר אחד בארץ

אלא שהוא הבלם מספר אחד במכבי חיפה. עם כל חוסר הערכתי לדקל קינן, התיאום הנהדר שבנאדו הצליח להשיג בין שלושה עמודי תווך במרכז ההגנה: שראנוב, קינן וצוצאליץ', הוא לא דבר של מה בכך. נכון שפיליאבסקי שיחק טוב מאד כשהחליף את קינן במשחק אחד, אבל להבדיל מצוצליץ', יש לפיליאבסקי המון ליקויים שאני חושש שייקח זמן לבנאדו להתגבר עליהם בעיקר מכיוון שמדובר באותם ליקויים שיש לדקל קינן: איטיות נוראית - באחד על אחד בעיקר - שצוצאליץ' מחפה עליה בקריאת משחק נכונה (בדיוק מה שהפך את בנאדו לבלם מצויין... תמיד ראשון לכדור). אני לא חושב שנתחיל לספוג שלישיות חלילה, אבל נראה לי שיהיה קשה לשמור על מאזן נפלא כפי שיש לקבוצה מאז שבנאדו הגיע... ומה שמפריע לי יותר מהכל, אתם כבר יודעים... צהבת אלופה... זה רע לחברה, רע למדינה, רע לתרבות, רע לכל דבר שאפשר לעשות לו רע (ראו היללות הנואשות של גזלני הכדורסל מתל-אביב על כך שגנבו להם את הגמר והעבירו אותו לחיפה... מתי הם יבינו שמלחמה במועדון המזוויע הזה הוא מלחמת קודש - כמעט אמרתי ג'יהאד...)

אין עליך תאמין לי

"צהבת אלופה... זה רע לחברה, רע למדינה, רע לתרבות, רע לכל דבר שאפשר לעשות לו רע"-אחרי הכל זה רק כדורגל אחינו

עדיף שלפחות הם זכו באליפות (כנראה) הרבה זמן מראש ולא שאיבדנו להם אותה בשנייה האחרונה.

למעלה