בני זונות שרמוטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobix1

New member
בני זונות שרמוטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השכנים שלי! הגעתי עכשיו הביתה מחכה לי צו מהמשטרה ומאיכות הסביבה! השכנים שלי התלוננו על חיפו שלי שעומדת בחצר בקיצור נתנו לי עד יום ראשון להוציא אותה משם! בגלל זה הפרויקט של יום שבת נכנס להילוך גבוה ואני צריך לגייס את כל הכוחות והמוחות שיעזרו לי להרכיב הכל כולל פנסים טמבונים מנוע וכל השאר אז חייב עזרה מי שמנתדב שתבוא עליו הברכה טלפונים אני כבר מתחיל להריץ!

kobix1

New member
יופי יופי

רשימה חלקית! בני יוני אבי אופיר רם חלק מהצוות שמגיע אלי ביום שבת! תותחים אתם מת עליכם!

ofir_y

New member
כוס אמא שלהם

(אישית, אני הייתי מחבר את האגזוז לחלון שלהם כל בוקר עד שהמנוע יתחמם) בכל מקרה - אני בכיף יבוא... יש לי 2 מגבלות: 1. אין לי מושג איך להגיע, גם אם תדריך אותי. 2. אני עובד ב17:00 ז"א ב16:50 אני צריך להיות בקניון הזהב בראשל"צ, מקווה שנסיים עד אז..

ofir_y

New member
חס וחלילה, אני בקופות....

פעם אחת הייתי ´רץ´ ביום שבת... אחרי זה כל השבוע לא יכלתי ללכת

ofir_y

New member
רגע רגע מר בלקני אתה מגיע לקובי?

יש מצב להיפגש איתך איפשהו ולסוע אחריך?

KiCKAs5

New member
תגיד לי אופיר..

אתה יכול להביא קטשופ מהפיצה האט ? ואם כבר , אז תביא גם אבקת חשמל לכשר .

kobix1

New member
צין צין ידידי היקר!

בובדאי שאתה מוזמן יחד עם הבלקני הגדול צריך יהיה שמישהו יצלם ויפזז מסביב לא?...:))

ofir_y

New member
קובי, מצטער להיות זה שיבשר לך

אבל מחר יורד גשם.... (החלט מהיום בערב, אגב)

balkanyi

New member
הדילמה!!!####

מחר יום שבת ויש שני דברים מאד חשובים שעומדים על הפרק(לפחות לי) האחד: זה לעזור לחבר מועדון(מהגרעין הקשה של המועדון)להעמיד את הרכב שלו לפני שפקחים יבוא ויקחו לו את האוטו. השני:מחר בשעה16:30 יש בחוף גורדון בת"א הפרחת בלונים לזיכרו של אילן רמון ז"ל. אני כבר יחליט היום במפגש ,למרות שנראה לי שמחר ירד גשם וזה יקשה עליינו לעבוד,אני אופטימי מטבעי ולכן היום במפגש נחליט יחד. נ.ב אופיר ילד חמוד כשאני הייתי במק' הייתי שעה אחת מתוך שנה ושמונה בd.a הייתי רץ פעם אחת וכל השאר מטבח קופות ו"הפרוייקט של בלקני"המולטיפלקס וכמובן ה-stock room עליי. כן כן סונג'רתי שם אבל הגיע יומי וגם אני סינג'רתי ילדים כמוך.

kobix1

New member
דילמה?

נסדר לך את כל הדילמות קודם כל אנחנו יכולים לסיים עד 16 אם נרצה ואז נביא אותה בדאבל! דבר שני אין מה לחשוש מהגשם יש מקום מקורה ! חוץ מזה שאני עוקב אחרי התחזית והסערה תכנס רק ביום א בערב! בכל מקרה אני בדרכי למפגש יאללה נתראה!

ofir_y

New member
ממש גאוות המקדונלדס...

אני ביקשתי להיות בDA פעמיים בגלל שלא נתנו לי משמרות והייתי צריך כסף (בשביל בטי כמובן) בחנוכה (לחץ נוראי) הייתי שבוע שלם בDA (אל גם עשיתי 700 ש"ח)

למעלה