בני זוג

בני זוג

כמה קשה לכם להחליף בני זוג שרוקדים איתם קבוע? וכמה קשה שבן הזוג רוקד עם אחרת ביום נוסף?

יולי בני זוג שרוקדים איתם קבוע קשה

מאד להחליף , כי אם רוקדים קבוע זמן רב, מתרגלים, ואפילו אם יש פה ושם חיכוכים קטנים, אז בכל זאת ממשיכים לרקוד ולא נפרדים על כל דבר קטן. בקשר לבן זוג שרוקד ביום אחר אם בת זוג אחרת, אז ככה אם את פנויה באותו יום והוא בכל זאת מחליט לרקוד עם אחרת, זה נראה לי קשה, אבל אם את לא יכולה לרקוד באותו יום , אז שיהיה לא לבריאות, כי את בלאו הכי לא יכולה לרקוד

מידי פעם

אני יכולה מידי פעם, אבל הוא מתעקש לא לרקוד איתי ולעיתים יעדיף לא לרקוד כלל.

../images/Emo12.gif

למה קשה? יש לי מס' בני זוג, ואני שמחה לרקוד עימם ,כמו שהם שמחים לרקוד עם אחרות בימים אחרים. מה גם שלצערי בחודשים האחרונים אני רוקדת רק באוניברסיטה ובהרצליה בשבת.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif מסכימה עם אוהבת..

ואף מוסיפה וממליצה לרקוד עם בני זוג שונים בהרקדות שונות - זה יכול רק לתרום. וגב, לא ממש הבנתי את המשפט "...וכמה קשה שבן הזוג רוקד עם אחרת ביום נוסף?..." - למה שבכלל יהיה קשה
...
רקדי בכיף שלך...

אני דווקא מבינה אותה..

כשאת רוקדת עם מישהו קשה לך אחר כך לראות שאת התשומת לב הזו המיוחדת שהוא העניק לך , את החיוך , את הדרך שבה הוא מסובב אותך סיבוב לחץ בכלל הוא פתאום מעניק למישהי אחרת..זה לא נעים.. ולא צריך להיות מאוהבת בבן זוג כדי להרגיש את זה. זה הכל מאוד טבעי לדעתי. רק צריך לדעת לקחת את זה למקומות חיוביים. לא הייתי פותחת את הנושא בפני הבן זוג וגם לא הייתי מתנהגת בתחרותיות.. זה באמת דילמה... אני חושבת שלמצוא תחליף, בן זוג אחר . זה פתרון מעולה. אני אספר לכם סיפור קצר. בהרקדה הראשונה שהגעתי תפס אותי בחור. הזמין אותי לרקוד איתו. ונהינו זוג קבוע. רקדנו איזה חודש חודש וחצי אוליי חודשיים ביחד. וזה התגלגל גם הלאה והוא גם לימד אותי מלא מלא ריקודים וזה.... וכשזה התפוצץ ביננו זה היה לי קשה מאוד לראות אותו רוקד עם בנות אחרות..כבר חשבתי לעזוב את התחום (מזל שאני באמת אוהבת לרקוד..) וזה עדיין מפריע .אבל אני רוקדת לי עם אחרים..לא קבועים. וגם לא בגיל שלי ככה שאני פחות חוששת שהמקרה יחזור על עצמו.. וסובלים בשקט נו.. מה הפואנטה?! סובלים בשקט ...

danielia1

New member
חודש וחצי זה קבוע? דור המגח סילון

הגיע.... זוג קבוע זה שנה, שנתיים שש שנים. זה קנה מידה לקבוע.

AyeleDance

New member
זוג קבוע זה זוג שהחליט לרקוד קבוע..

מי שנשוי שבועיים הוא לא נשוי? מה זה הזמנים האלה?? גם חודש וחצי, אם זה ברור לשני הצדדים שרוקדים יחד - זה קבוע.

גם אני מבינה אותה כפי שכבר כתבתי

אם את רוצה לרקוד עם בן זוג והוא רוקד עם אחרת , זה לא כל כך נורא אבל גם לא כל כך נעים. לא למשל זה לא היה נעים אם הייתי רוקדת עם מישהו פעם בשבוע , ובפעם השניה הוא היה רוקדת עם אחרת, בזמן שאני רוצה לרקוד איתו אבל כל אחד רואה את הדברים אחרת ומקבל אותם אחרת.

danielia1

New member
קשה.... קינאה, אהבה, שטלתנות, פו---

לניות.... זה למה קשה

זה היה מספיק ארוך

בשביל שזה יכאב. אם את חייבת לדרוך על היבלות.. ואם את כבר פה אז אני חושבת (ברמה הכללית, לא בעניין שלי ולא של אף אחד אחר )שקנאה ולרצות תשומת לב זה שני דברים מאוד לגיטימיים ורגשות בריאים אפילו!!ורק צריך לדעת לעשות אם זה דברים חיוביים. אני ארחיב אם תמשיכו לעקוץ...
)

אודרי יקרה

שני המסרים האחרונים שלך, השיתוף שעשית עמנו במה שעובר עליך, מעידים על בגרות וראייה מפוקחת של המציאות. אהבתי את כתיבתך. את כותבת: "זה הכל מאוד טבעי לדעתי. רק צריך לדעת לקחת את זה למקומות חיוביים". ואת כל כך צודקת ואם את באמת נוהגת כך הרי זה מעולה. את מזכירה לי תקופות יפות בחיי, בעבר הרחוק. כמה כייף היה להתאהב וכמה כואב כשזה נגמר. אני בטוח שלרבים כאן יש זכרונות דומים וכתיבתך מזכירה להם עבר זה, כמו לי. יופי שאהבת הריקודים מחזיקה אותך למרות הכאב ואני בטוח שגם תמצאי לך אהבות ובני זוג למחול שיחזיקו מעמד זמן רב יותר. העיקר שאת אופטימית ושמחה ושתמשיכי לשתף אותנו בחוויותיך.

חחו

New member
מעולם לא הבנתי

את התופעת המוזרה הזו בריקודי עם.לעיתים החברים פשוט שוכחים שבת הזוג ממלאת פונקציה ספציפית מאד, בת זוג לריקודים נטו. אין אני מדבר על זוגות שמערכת היחסים בינהם מורכבת יותר והמבין יבין. נראה כי יש איזו תחושה של רכושנות הדדית , קנאה סמויה וגלויה שלא אופיינית לאנשים שמערכת היחסים בינהם בתבטאת בריקוד.מתברר כי יש גם קושי של גברים ונשים כאחד להיות גמישים בנושאי החלפת בן הזוג.כלומר אשה אלמונית יכולה לשבת ערב שלם בלא לרקוד רק בכדי לא לרקוד אם אדם אחר בגלל פרמטרים כאלה ואחרים. ואני שואל את עצמי? האם הישיבת בצד גוברת על הרצון לרקוד? נכון שאותו אדם בעל עודף משקל קל, מקריח אולי, ואינו עומד בקריטריונים של יופי חיצוני כמו דודי בלסר. אז מה? אולי הוא רקדן מוכשר? אולי אדם נחמד ונעים הליכות? אולי הוא בכלל לא מזיע...? וחוץ מזה זה רק ערב של ריקודים, זה לא מחייב, אין זו חתונה ולא ברית דמים. אחסוך מכם תיאורים קורעי לב על סיכסוכים רבי שנים, סצינות קינאה מטורפות, הוצאת דיבה וכ"ד - חבר'ה, כולה ריקודי עם... מדוע זה לא יכול להיות כמו סלסה? או סוג ריקוד אחר? מדוע לא להיות גמיש יותר, לא להיות מחוייבים לבן זוג אחד (מילה נוראה לדעתי) ולהיות יותר קלילים. מדוע הטאבו הזה בקשיחות לבחירת בן זוג? קחו לכם אויר ותהנו...

למעלה