בני זוג

בני זוג

גבר ואישה, בשעה שהם הופכים להורים, הם פותחים נתיב לנשמה שתיכנס לתוך חייהם. נשמה זו, בכוחה להביא להם אושר או לאמלל אותם, וכל זה תלוי במחשבותיהם וברגשותיהם ברגע פתיחת הנתיב הזה. אין ספק שזוהי חזות מפחידה, ואלה שאין להם כל ידע בקבלה, או השוללים את רעיון גלגול הנשמות, מהמרים על יצם חייהם במעשה ההולדה. אושר יפול בחלקם של אלה שהם בני זוג אמיתיים בשעת המעשה. שכן בני זוג אמיתיים הם למעשה גוף אחד, והם מאושרים כל כך זה בחברת זה, ששום מחשבה שאיננה זכה וטהורה לא תסתנן לתוך מעשה האהבה שלהם. בעולם האינסוף, לפני התגברות תחושת "לחם הביזיון" אשר גרמה לצמצום ולחשיכה, והביאה את העולם למה שהוא היום, כל הנשמות היו מאוחדות לאחת. הזוהר מספר שהבוא פיצל כל אחת ואחת מהן, וכך נוצרו מכל נשמה מחצית זכרית ומחצית נקבית, עוד לפני שאדם וחווה הביאו את החלוקה הזאת לידי ביטוי בעולם שלמטה. בני זוג אמיתיים הם אותם שני חצאים של נשמה אחת, החוזרים ומתאחדים אחרי שנדדו דרך תקופות חיים רבות, בחפשם זה את זה ובהגשימם את תיקונם. ככלל, בני זוג אמיתיים נפגשים ונישאים רק לאחר ששולם החוב הקארמי, ולכן רק מעטים בעולם בכל רגע נתון הם בני זוג אמיתיים. ועם זאת, גברים ונשים נפגשים ונישאים, ולא רק לצורך העמדת צאצאים. מבין שני המינים, לגברים קשה יותר להשיג תיקון. אולי משום שהם עקשנים ונוקשים יותר מן הנשים, המסוגלות בדרך כלל להשלים את התיקון הנשמה שלהן לאחר מחזור חיים אחד על פני הארץ. כאשר חוזרות לכאן נשים שחובן הקארמי שולם, הרי זה בעיקר על מנת לסייע לגבר לאזן את החוב שלו. הסיוע לא ניתן תמיד בעדינות דווקא. אדם שנכשל שוב ושוב בתיקון נשמתו עשוי לקבל אישה שתמרר את חייו. פירוש הדבר, כאשר קורים גירושין ונישואים חוזרים, ואף יותר מפעם אחת, יש משמעות לכל אחד מן האיחודים האלה. כל אחד מהם נועד ללמד את האדם הזה לקח מסויים, שאותו יוכל ללמוד רק באמצעות נישואים. לקוח מתוך: גלגולי נשמות (על פי תורת הקבלה) מאת: הרב ד"ר ש.פ.ברג ושוב הדברים האלה גורמים להרהר, האם אליזבת טיילור היא בעצם גבר, או מה הפשע הגדול שעשה ביבי נתניהו בגילגוליו הקודמים.

נשית~37

New member
ומה עשה יאיר לפיד? חחחחח

ואולי מדד הגירושין גבוה רק בגלל שחצי נשמה לא מצאה את חצייה השני?

לא שאני מאמינה בסברה הזאת...

אבל כמה פעמים שמענו מאנשים שמכנים את בני זוגם כהחצי השני שלהם, או כהמשלימים שלהם?

נשית~37

New member
שמענו...

גם את יאיר וליהיא שמענו....
. לא מאמינה ב"השלמות" של הטבע, אני מאמינה בעבודה עצמית, הבנה של החצי השני, תקשורת זוגית פתוחה וחופשיות....

עד אותו רגע......

שאותה נשמה גדלה ותופסת יותר מקום , עד שאותה נשמה כבר לא נשאפת באותה תדירות , עד ש.... ובדרך כלל , "חצי הנשמה" , מתגלת אצל אדם שני שהוא די רחוק פיזית מהאדם הראשון , אולי כי .... גם חצי נשמה צריכה את מרווח הנשימה שלה...

אממממממממממ

גם אצלי בעלי הוא החצי השני שלי הוא משלים אותי... אני מדיחה כלים...בעלי מייבש אותם אני אוגרת זבל....בעלי זורק אותו אני מפעילה מכונת כביסה...בעלי תולה אני מביאה ילדים לעולם....בעלי מטפל בהם.. אני מבזבזת כסף....בעלי עובד ומביא לי כסף ועוד הרבה השלמות שכאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה