בני זוג

בני זוג

שאלה ליוצאים בשאלה הנשואים: תגידו, חלפה לכם אולי המחשבה, אחרי היציאה, "אם הייתי חילוני בתקופה בה בחרתי בן/בת זוג, אולי הייתי יכול למצוא מישהי/ו יותר טוב/ה". כלומר: בחרתי בן זוג בלי לחשוב יותר מדי, הייתי תמים, עשיתי מה שההורים /חברה המליצו עליו, אבל היום הייתי יכול למצוא משהו יותר טוב. אודה על התייחסויות ענייניות

סגנון שאלות לתקופה של פוסט אהבה

מי שאוהב את בן זוגו ויוצא ביחד, לא שואל כאלו שאלות. כשמחשבות טורדניות כאלו מטרידות, אות סימן לסיום אהבה.

אני בתקופה של קדם אהבה..

השאלה שלי היא בעצם, האם הקשר שנוצר בשידוך הוא אכן אהבה אמיתית, או שזה נובע מחוסר נסיון חיים וברגע שאדם נחשף קצת לעולם הגדול הוא עלול לשאול את עצמו מה אני עושה איתו/ה בכלל

אתה שואל האם קשר שידוך היא אהבה אמיתית ?

פשיטא שלא, כי אהבה אמיתי לא באה בהזמנה אחרי בדיקת מצבה הכלכלי של המשפחה של המיודע/ת ומידת ההתמדה ושמירת הסדרים של החתן המיועד. בד"כ חיים תחת קורת גג אחת ואינטרסים משותפים מובילים אהבה מהסוג שתראה בלינק הזה http://www.youtube.com/watch?v=h_y9F5St4j0 אם כי יש מקרים של אהבה אמיתית ועמוקה. לגבי השאלה הראשונה, נדיר למצוא זוגות שמסכימים לחיות חיי אנוסים ביחד (לעיתים קרובות נוטים לקבל מתירנות מקומית כאניסות-מה שלא נכון לחלוטין).

הגיוני יותר לצפות משידוך

להתאמת סגנון חיים, ציפיות מהחיים, כבוד הדדי ואלי גם, בסוף, סוג של אהבה. במקרה שלך תהיה כנראה התאמה של המשפחות והמעמד הכלכלי ולא התאמה של סגנון החיים כי אתה אנוס... והסיכוי למצוא בפגישה בחורה אנוסה נראה לי לא גבוהה (אני אופטימית
) אתה גם שואל האם היית יכול לעשות בחירה טובה יותר, האם יש מישהי טובה יותר בשבילי- שזה שוב נוגע לעניין התאמה כללית ולא אהבה או התאהבות.

אם

אתה לא נשוי ואנוס אל תכניס עצמך למצב של נישואין - נסה למצוא פתרון לאניסות, לכאן או לכאן. לא מומלץ להיכנס לקשר כך. ראה את השרשורים של חברי הפורום הנשואים האנוסים המסתירים מבנות / בני הזוג את היותם אנוסים, הם מתמודדים עם קשיים שלא היית רוצה לאחל לעצמך. אם תינשא בשידוך, אתה שם על עצמך עוד אזיקים ועוד גורמים אונסים.

למעלה