בני זוג

Greenies

New member
בני זוג../images/Emo25.gif

תגידו: לאילו מכם שיש, האם יש להם את אותו טעם במוסיקה? האם נפגשתם בנסיבות מוסיקליות?? לאילו שאין: (וגם לאילו שיש, בעצם) עד כמה חשוב לכם שבן הזוג לא ישמע שרית חדד או לחילופין כן ישמע deep purple? אישית, כבר שנתיים אני מנסה לחנך אותו, שהגיע אלי כחובב משינה ואואזיס (לא נורא, יכול להיות יותר גרוע), ועלי להודות שיש הצלחה מסויימת בתחום ובסבלנות שהוא מפגין כלפי מה שאני שומעת באוטו ובאיזה ווליום...

badphish

New member
אין לי אבל

בעיקרון לא אכפת יל איזה מוזיקה היא תשמע אני כנראה יטרח לשאול אותה כמה פעמים למה? (ובגלל זה אולי אין לי:) ואני חושב שלא אכפת לי מה היא תשמע כל עוד אני לא יצתך לשמוע את זה בווליום היסטרי יותר מידי פעמים וחוץ מזה אין איזשהו חוק שאומר שהאהבה עיוורת או אולי חרשת?

DISTURBED

New member
מה רע באואזיס?

אואזיס היא להקה מדהימה!דרכה גם התחלתי לשמוע רוק. ולשאלתך-אין לי בן זוג אבל אני מאמינה שבאיזושהי צורה המוזיקה שבן אדם שומע,אומנם לא יכולה לומר לי הכל עליו,כמובן,אבל היא מראה לי על האישיות של הבן אדם,במיוחד אם זה בן אדם שמוזיקה היא גורם מרכזי בחייו. את האמת,לא נראה לי שאוכל לצאת עם מישהו שאוהב מזרחית...אם חושבים על זה,זאת ממש דרך רעה לשפוט אדם-ע"פ המוזיקה שהוא שומע,אבל בדרך כלל אני חושבת שזה גם נכון.

Bodom-child

New member
המממ....

זה די אישי אבל מילא. פגשתי את חברה שלי בהופעה, וזה לפי דעתי ממש לא חשוב מה הבן זוג שומע, אבל אם הוא שומע דברים דומים לשלך זה רק יכול להוסיף.

SMILE 4 NOTHING

New member
בהתחלה היה חשוב לי

כי זה בלה בלה משקף את בלה בלה.אבל אח"כ הבנתי שזה לא כזה עקרוני.אמנם מוזיקה אומרת המון על הבן אדם, השאלה אם זה מה שאמור להפריע.לדעתי-לא!! ALL U NEED IS LOVE :)

Metal_F

New member
גם אני הייתי בטוחה בכך..

אבל האמינו לי, שבטווח הרחוק, אם לפחות לאחד מבני הזוג מזויקה היא גורם מרכזי בחיים, ויש ניגוד מורגש וניכר בין שני בני הזוג - בטווח הרחוק, זה עלול להשפיע. ואפילו להכריע. זה פשוט גורר הרבה דברים אחרים.

Zed off

New member
מה פתאום...

אם הייתי מוכן להיות עם בנות שאוהבות מוזיקה רק כמו שאני אוהב או אפילו משהו קרוב, הייתי נשאר רווק כל החיים שלי, אני גם לא אנסה לחנך מישהי, אם היא תאהב אז סבבה, אם לא אז לא,זה לא גרם לי אף פעם לבעיות...

nimfo

New member
הרבה יותר כיף..

שבן הזוג אוהב את אותה המוזיקה שאת אוהבת, כי אז כל דבר ביחסים קשור במוזיקה שאת נהנית לשמוע..(הנשיקה הראשונה, הסקס הראשון, וכ´ו... שזה דברים שתרצי לזכור...) ובכלל בקטעים אינטימיים זה הכי משמעותי בעיני... תארו לעצמכם אתם נכנסים למיטה עם מישהו והוא שם לכם ליאור נרקיס ברקע, או לחילופין... INFECTED? אז אני מקווה שלא תתנסו בזה ותסמכו עלי שאני אומרת שזה לא משהו.... כעקרון היה לי את שניהם, לכל אחד יש את האיכויות שלו, אבל בתור אחת שמוזיקה משחקת תפקיד ממש חשוב בחיים שלה, זה ממש כיף שאוהבים אותה מוזיקה!!!

PdLrAaTgIoNnUM

New member
צודק!!!

זה הכי כיף לעשות את זה עם מוזיקה שאתה אוהב. למזלי, חברה שלי אוהבת בערך את אותו מוזיקה שאני אוהב (אני אוהב מטאל בעיקר והיא יותר לכיוון של גראנג´ ופרוג, אבל יש הרבה להקות ששנינו אוהבים), ואני יכול להגיד מנסיון שאין כמו לעשות סקס כשיש דרים טיאתר ברקע (זו אחת מהלהקות שאנחנו כן מסכימים עליהם) :)

BlackShadow

New member
ואם כבר מדברים על זה...

מה בקשר לחברים? לא תהיו חברים של מישהו שאוהב מוזיקה שונה ממה שאתם שומעים?

Sham 69

New member
אממ .. לפי דעתי ..

(ואני לא מאמין שאני מגיב לזה כי זה סתם מסריח) אם הבת זוג אוהבת את המוזיקה שהבן אדם אוהב אז זה רק פותח יותר נושאים לדיון וחרא כזה .. ויותר תחביבים .. וזה בהחלט מחבר בין הזוג יותר .. "טוב" .. למרות שבכלליות לא צריך לאהוב מישהי לפי המוזיקה שהיא אוהבת ..

Blessed By Gore

New member
הממ......

זה כבר טיפשי לצמצם את מעגל החברים רק לאלה ששומעים מטאל או משהו... יש לי חברים ששומעים מזרחית..זה לא כזה issue בקשר לבני זוג...ראסמי צריך שיהיה תחום עניין משותף..במיוחד עם זה חלק גדול מהחיים שלך... זה בהחלט יותר מקרב אבל בטח שלא הייתי שופטת לפי זה..

שמע....

זה ממש לא קשור למרות שמבמשך תקופה ארוכה לאללה הייתי חבר של אנשים ששמעו מוזיקה אחרת וברגע שהתחלתי לשמוע רוק התרחקנו לאללה והתחברתי יותר לאנשים ששמוע מוזיקה כמוני ואני יכול להגיד לך שאני מסתדר איתם פי שמונה יותר טוב אבל אם יש לך חבר טוב שהחליט לשמוע מזרחית או משהו כזה אני לא חושב שזה צריך להפריע לשום דבר ואני ממש לא חושב שאתה צריך להתחיל לסנן חברים אל פי סגנון מוזיקה

אהמ המ (גנבו לי כבר את ה"הממ")

יש להם טעם מוסיקלי באיזור הטעם שלי, ואפשר לומר שנפגשנו בנסיבות מוסיקליות. אבל אני חושב שחוץ מלהפגיש אותנו, המוסיקה לא משחקת כזה תפקיד מרכזי. אני אישית חושב שהרעיון של לשפוט אנשים על פי המוסיקה שהם שומעים מופרך בערך כמו הרעיון שהיה לי לשפוט אנשים על פי השם הפרטי שלהם.

ed555

New member
זה לא הקטע של לשפוט אנשים..

פשוט בדרך כלל זה נראה יותר קל להתחבר לחבורה ששומעת בערך מה שאתה שומע.. זה יכול לתרום ביציאות למועדונים וכאלה.. רוב החברים שלי שומעים מוסיקה ישראלית ואולי אחד שנים שומעים משהו שקרוב לטעם שלי אבל את הדיבורים על מוסיקה אני עושה לרוב באינטרנט כי במתחם שלי אין הרבה חברה ששומעים את המוסיקה שלי.. בקשר ליציאות אולי יש התפשרויות מדי פעם אבל בעיקר למקומות כמו אמניזיאק אם מחשיבים את זה כמועדון מטאל(ואני לא)..

Bodom-child

New member
זה לא מועדון מטאל

אבל אחלה מקום לצאת אליו, מועדון רוק הכי טוב בכל האיזור לפי דעתי. אמנם המוסיקה בו היא לא דברים שאני שומע באופן קבוע, אבל לעזאזל, אני הולך להתפרק אז לא אכפת לי.

למעלה