בני היפה

love4101

New member
בני היפה

עשה לי שיחות בחודש אחד בפלא ב180 ש"ח מה דעתכם על הענין מה זה התעצבנתי עליו היו ואמרתי לו והזהרתי אות ען זה יעבור את ה50 ש"ח בחודש לוקחת לך את הפלא וזה מה שעשיתי רק מה שהוא הולך אחרי הצהרים לכולל הוא לחבר אני מעדיפה שיהיה עליו פלא שיהיה לי בריא אני לא ידעת איך להביא למצב שיכבד את מה שביקשתי מימנו בקטע של הפלא אני והוא ביחד 400 שח מה דעתכם נכון שהרבה מזל שיש לי את הטלפון של הכבלים שמגיע לי כל חודש סכומים של 50 60 ש"ח . חוץ מיזה אני ממש עצבנית בזמן האחרון חסרת מנוחה ורק צועקת ומתה להכיר מישהו ולא מסתדר לי ומה איפה מכירים אין לי מושג הזדקנתי נראה לי מתה לאהבהההההההההההההההההה חבל"ז הלב רוצה מאוד וגם אני מה יהיה לא יודעת?מקווה לטוב אמן.

ron68

New member
חשבונות פלאפון

אולי כדאי לך לנסות את הטוקמן. להטעין כרטיס בסכום מסוים, במקרה שלכם כמו שהחלטתם 50 ש"ח, ויש לו עדיין שיחות נכנסות. יכול להיות פתרון טוב לא?

love4101

New member
בדיחה

נהג מונית, שלמרות המצב הכללי והכלכלי לא איבד את חוש ההומור, הוא הציב במכוניתו שלט מאיר עיניים בזו הלשון: "נוסע יקר! גם לי יש אישה בזבזנית שעולה לך על העצבים, בן מובטל וחותנת שממררת לך את החיים. אתן לך הנחה - בתנאי שלא תספר לי את צרותיך..."

למעלה