בני דודים

menmen28

New member
בני דודים

שלום אני בן 28 נשוי ,יש לי בן דוד שהוא בקטע עם בנים , אני גם יש לי קטע עם בנים ,עכשיו אני הרבה זמן רצתי להוציא את זמ ממנו והצלחתי הוא סיפר לי שהוא אכן בקטע עכשיו אני גם ספרתי לו על מעללי ושגם אני באותה סירה הוא בן 20 בן דודי לפני כמה זמן רצינו לעשות אורגיה משותפת אבל אני ממש לא מרגיש בנוח לעשות זאת עימו ואני מרגיש לפעמים שאני טיפש בכלל ששתפתי אותו בחיי הפרטיים מה אתם אומרים על זה?????

TheCharmedOne18

New member
אם אתה לא מרגיש בנוח אז אל../images/Emo70.gif

אני יכול כבר מעכשיו להגיד לך שבמידה ותעשו את זה, Things will never be the same again. אני לא אשפוט אותך לגבי זה שאתה נשוי ומתפרפר מהצד, זה לא ענייני, אני רק אומר שלא חסרים גברים שאיתם תוכל לממש את הפנטזיות המיניות שלך, ושאם הייתי במקומך, לא הייתי מכניס את המשפחה לחיי המין שלי.

resputin

New member
אני אמנע מלבקר אותך כרגע,

כי באמת שזה לא הנושא הבחירות שאתה עושה לעצמך, אבל במידה ואתה רואה שהוא באמת רציני בנושא האורגיה אתה יכול פשוט לומר לו שהדברים האלה נאמרו בלהט הדברים ולא באמת התכוונת. להבא תחשוב לפני שאתה מדבר. (ותשתדל לחשוב כשזרימת הדם היא לכיוון הראש ולא ה-ז'.) יום טוב.

white star

New member
../images/Emo54.gif אם לא נוח לך...

אז פשוט אל תעשה את זה. כאילו אם לא נוח לך להגיד לו בפנים אז תמצא משו לנפנף את הרעיון

למעלה