ברכתה וקללתה של מי שהשם שלה לא מתחיל בא´. יודעים שהיא שם, אבל אף אחד לא מתייחס אליה.
A Amalthea New member 4/12/02 #14 ברכתה וקללתה של מי שהשם שלה לא מתחיל בא´. יודעים שהיא שם, אבל אף אחד לא מתייחס אליה.
ל ללא שם™ New member 30/11/02 #2 ../images/Emo26.gif מי אמר אומנם הוא גורם הרבה סבל לאנשים, (הספרים שלו, יותר נכון) אכל לא נראה לי שמו אותו בכלא, אם זה היה קורה, תאמין לי לא הייתי מפספסת את הידיעה ~~~
../images/Emo26.gif מי אמר אומנם הוא גורם הרבה סבל לאנשים, (הספרים שלו, יותר נכון) אכל לא נראה לי שמו אותו בכלא, אם זה היה קורה, תאמין לי לא הייתי מפספסת את הידיעה ~~~
מ מ ס ט י ק New member 30/11/02 #3 אמ.... אני לא בטוהח אם בני גורן או אהרון אספיס אבל אחד מהם הואשם על עבירות מס (העלמת מס, בעיקר) וישב בכלא זמן מסוים.
אמ.... אני לא בטוהח אם בני גורן או אהרון אספיס אבל אחד מהם הואשם על עבירות מס (העלמת מס, בעיקר) וישב בכלא זמן מסוים.
C ChipsMan New member 30/11/02 #8 אספיס היה מת כשאני עוד הייתי בכיתה ח´. ואני כבר לומד לתואר ראשון (סיימתי י"ב ב-2002).
ו ונוס 39 New member 1/12/02 #10 אספיס לא מת..חי וקיים ובני גורן היה מורה שלי!!! בתיכון לפני המון שנים כבר אז לפני כתיבת הספרים לא אהבנו אותו...בלשון המעטה
אספיס לא מת..חי וקיים ובני גורן היה מורה שלי!!! בתיכון לפני המון שנים כבר אז לפני כתיבת הספרים לא אהבנו אותו...בלשון המעטה
A Amalthea New member 1/12/02 #12 LOL מה שבטוח שכבר עשרות שנים עשרות ומאות אלפי תלמידים כועסים מחפשים נקמה... אולי תיכוניסטים מתוסכלים "תפרו" לו משהו למרות שאצלנו בכיתה דווקא תיכננו על הצמיגים של נאווה אלמוג. יש לי צמרמורת קלה כשאני חושבת על הספר הזה. מזל שהכל עבר
LOL מה שבטוח שכבר עשרות שנים עשרות ומאות אלפי תלמידים כועסים מחפשים נקמה... אולי תיכוניסטים מתוסכלים "תפרו" לו משהו למרות שאצלנו בכיתה דווקא תיכננו על הצמיגים של נאווה אלמוג. יש לי צמרמורת קלה כשאני חושבת על הספר הזה. מזל שהכל עבר