בני ברק

בני ברק

מועמד הליכוד למועצת עיריית בני ברק אלמגור נפל על חודו של 12 קולות! היום לראשונה בבני ברק אין ליכוד, ואין עבודה, אין לי משהו נגד אלמגור, אני לא מכיר אותו אישית, אבל קוויתי שהוא לא יכנס לעירייה רק בגלל שלא תהיה דריסת רגל למפלגת הליכוד בעיר בני ברק. מפלגת הליכוד ניתקה את עצמה מכל מה שקשור לדת. אין חבר כנסת אחד שהוא עם כיפה או שומר מסורת. לכן כל מועמד לכל תפקיד שהוא שישא את שם הליכוד או מ.ח.ל הוא אדם מתועב, אדם שאינו ראוי להיבחר. תנועת הליכוד מצפה לכם הפתעה בבחירות הבאות עלינו לטובה, מפלגה מושחתת עם ראש ממשלה מושחת ומשחית את ערכי המוסריות של בוחריו.

um21

New member
יש לך טעות

מלבד חכ"ית לאה נס שהיא דתייה יש עוד מספר חכ"ים בליכוד שהם שומרי מסורת חוץ מזה לבחור מישהו לפי האם הוא חובש כיפה כן או לא זוהי בחירה מאוד לא נכונה

חכ"ית לאה נס

לפי מיטב הבנתי חברת הכנסת לאה נס היא מבית מסורתי, והיא גם לא פעילה במדיניות הממשלה או בנושאים ציבורים, הצדק איתך שלא בוחרים מישהו אם הוא חובש כיפה, אבל בודקים מה מדיניות המפלגה לדת, לפי זה מעצבים את הדיעה בנוגע למפלגה. תנועת הליכוד חרטה על דיגלה אנטי דת, התנכרות לרבנים, והתעוללות באנשים מסורתים מבחינה כלכלית וחברתית. ראש הממשלה אריאל שרון ביצע טעות נוראית שבחר בשינוי במקום בש"ס ויהדות התורה, טעות זאת תוביל את מפלגתו בעתיד לבאר שחת פוליטית. כבר היום רואים שראש הממשלה מתחיל את הסוף של הממשלה הזאת, הן מבחינה האישית שלו ושל בניו, והן מבחינה כלכלית שהוא תומך בעשירים על חשבון הפועלים והעובדים.

עמרי ר

New member
קישקוש בלבוש

הליכוד מעולם לא חרט על דגלו אנטי-דתיות, ומאז ומעולם היו אנשיו בעלי כבוד למסורת (וחלקם כמובן דתיים ומסורתיים בעצמם). אתה לא תצביע לליכוד בבחירות הבאות? לא נורא. משום מה יש לי תחושה שגם בבחירות האחרונות לא הצבעת לליכוד, כך שלא על קולך תיפול או תקום המפלגה. הליכוד היא קודם כל תנועה חילונית-ציונית, וככזו היא פועלת מאז קום המדינה (גם בגלגוליה כמפלגת "חירות" או לחילופין המפלגה הליברלית). הליכוד לא יקדם מדינת הלכה מחד, אך גם לא יפגע בצביונה היהודי של מדינת ישראל מאידך.

קישקוש

ידידי היקר, בבחירות שהיה לפני שנתיים לראש ממשלה בלבד, הצבעתי לאריאל שרון לצערי, בבחירות האחרונות לא הצבעתי ליכוד, (וטוב שכך) לצערי במשפחה אכן תמכו בליכוד, ואף התפקדו לליכוד "כחברי ליכוד" אני מתבייש בהם שאכן יכלו לאזור עוז ולשים פתק עם אותיות מ.ח.ל בקלפי, היום אני חושב שהליכוד שיכנע אותם שהם עשו טעות חמורה מאוד. אני לא יודע מה הם יצביעו בבחירות הבאות...(אני בטוח לא אצביע מ.ח.ל) אבל אני רק יודע שהם ביטלו בבנק את ההוראת קבע לתנועת הליכוד, וגם זה אומר משהו... אני יודע שבבחירות לראשות המקומית בבני ברק חסרו למועמד הליכוד 12 קולות בלבד! ברוך ה' שבמו ידי מנעתי מכמה מצביעי ליכוד לא ללכת לקלפי כלל! תנועת הליכוד אין בה אף חבר כנסת דתי! אולי המשפחה של חבר הכנסת דתי אבל כיום אין חבר כנסת דתי, (למעט ח"כ נס, וגם זה בערבון מוגבל) הליכוד כמו העבודה נכשלו ב-כל! וכמו שהעבודה הלכה לאיבוד, כך הליכוד יגיע במהרה למקום הטיבעי שלו, תנועת הליכוד לא הולכת בדרך של המצע שלה, היא איבדה את הכבוד מאז שבני בגין עזב אותה, אין חבר כנסת אחד הגון בתנועת הליכוד, אבל יש את ח"כ גבריאלי שמביאה רק צרות, ואת בנימין נתניהו השחצן (ראה יצפאן) ואת אריאל שרון ש"סידר" לבניו רכוש בערך כמו הראיס עראפת לסוהה בפריז, ואת השר במשרד האוצר מר שיטרית שרק הליכוד-יכול לשים שני שרי אוצר ולטעון שאין כסף למדינה וצריך לקצץ מהזקנים, אין בכל העולם המודרני שני שרי אוצר, אפילו לא בארצות הברית שביבי כל כך אוהב להידמות אליה, אבל אנחנו מדינת ישראל בראשות תנועת הליכוד שני שרי אוצר! מושחתים! מושחתים! מושחתים!

Charlie

New member
זה הרי הויכוח ההיסטורי במחנה הדתי

האם להשתתף במשחק הפוליטי בגופים דתיים דוגמת המפד"ל או ש"ס. או אולי לפקוד רבים רבים ממצביעי המפלגות הנ"ל לליכוד ולגרום לכך שבצמרת הליכוד ישבו הרבה חובשי כיפה. כידוע, אותן קבוצות בעם העדיפו להתמודד ברשימות משלהן במקום בתוך הליכוד וזו זכותן. לדעתי, כך עדיף, אבל זה עניין של השקפה פרטית.

מחנה דתי

אין דבר כזה "מחנה דתי", יש אנשים ששומרים תורה ומיצוות, ויש את אלו שאינם שומרים תורה ומיצוות. אבל לא הבעיה היא האם יהיו דתיים בליכוד או לא... הבעיה של הליכוד שהוא מתיימר להיות "מסורתי" מפלגה למען עיירות הפיתוח, למען נוער במצוקה, למען קשי העם, אבל המציאות הוא מפלגה מתנשאת שדואגת לעשירים שיתעשרו יותר על חשבון העניים בעם. היא דואגת לחבל בצביון המדינה כיהודית, ולהפוך אותה לארץ ככל המדינות בנכר. למעשה מפלגת שינוי חרטה על דיגלה "מסר" מאוד מסויים והיא חותרת להשיג אותו, אבל הליכוד חרט "מסר" ועושה את מה ששינוי חרטה! כל 40 המנדטים כפופים ל15 המנדטים של תנועת שינוי, כדי שהממשלה לא תיפול, חברי הכנסת של הליכוד ההוגנים והישרים עזבו את המיפלגה, כי הם ידעו את מה שקורה בתוך המיפלגה כבר לפני כמה שנים, לעומת זאת כבשו בסערה את תנועת הכבוד אנשים מושחתים, נבערים מדעת, אנשי בצע כסף ושררה, כדוגמת כבוד השר האוצר מר בנימין נתניהו ולצידו שר במשרד האוצר מר שיטרית שחומסים את קופת במדינה על חשבון העיוורים, הזקנים, הנכים, החולים, והפועלים שמרוויחים את לחמם בקושי, וראש הממשלה מר אריאל שרון ובנו חבר הכנסת עומרי חוגגים בחוות השיקמים על טיפשותם של בוחרי ומצביעי הליכוד לכנסת ישראל, ליכוד-במילכוד!!! רק הליכוד יכול-להרוס את הכל! הליכוד הבטיח שלום וביטחון-והיום אמרו הליכוד שלום על הביטחון של ישראל! מ-ו-ש-ח-ת-י-ם נ-מ-א-ס-ת-ם

מועמד הליכוד שהפסיד בבני ברק

הליכוד בבני ברק לא מוכן להפסיד בכבוד, ועירער על תוצאות הבחירות, דבר שעלול לגרום לספירה חוזרת של כמה מהקלפיות. לטענת מועמד הליכוד בבני ברק מר שלמה אלמגור כל מושב במועצה מקבל 180 אלף ש"ח והוא זקוק לכסף, ליכוד ללא אידיאולוגיה!

למעלה