בני ברמן

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בני ברמן

תכנית על שיריו הישנים......לא שמעתי מתיי......רשת גימל..... אבל, ואבל לא נעים, היה אמור להשתתף בתכנית המשודרת ברגעים אלו, ולא הגיע בגלל מחלה...... נאחל לו מפה החלמה מהירה........

בני ברמן הופיע

אתמול בתכניתו של מני פאר "ממני מני". חושבת שהיתה זו תוכנית ממוחזרת, מני הפגיש אותו עם בנו החי בארה"ב, איתו לא היה בקשר שנים על שנים. בני אמר שחיי המשפחה מבחינתו הם החמצה גדולה, שכן לא הצליח לשלב בין חיי כאמן לחיי משפחה. הבן דיבר על חוסר בדמות אב. המפגש היה מאוד מרגש. מני איחל לבני ברכות להחלמה... נקווה שמשהו עזר. אני אישית אוהבת לשמוע את בני בקולו המחוספס. שמענו אותו לפני שנתיים בפורום קטן - והקסם של שיריו הישנים טרם פג.. ואולי זוהי הנוסטלגיה לזמנים ההם שסחפה. חג שמח מגי וכולם גם.

שקדי

New member
ואתמול בלילה........

היה שידור חי בגל´´צ מחולון ארבעים שנה לפעילותה של אילנית בהנחיית אהוד מנור.....המרגש תמיד שעתיים של נוסטלגיה צרופה ......מיטב הרגעים העביר לי בכייף שעתיים של ריסוס לילה חוץ מהקטיעה לצרכי מבזק......עוד פיגוע........

magy

New member
עכשיו נזכרתי

איך נודע לי על התכנית......ברדיו........ מישהו באמת הודיע לי להקשיב...... אבל לא זוכרת מי......
PP

שקדי

New member
אני............

כבר לא שולט בסבך המודיעים שלך תני רמז......

טרה10

New member
מה מרססים פרתיון..מלתיון או חמר..

מסוכן אחר..זהר ועבוד עם כפפות ומסיכה. זה לא פורים זה החיים.! ואיזה עצים במטע.?

שקדי

New member
רמז.....העצים במטע נגזרים מניקי....

ומה שמרססים יכול להמית כל חי ע´´פ הכדור כנראה ששומר פתאים השם אלוקינו אמא שלי תמיד נורא הזהירה אותי מאז שנפטרה הג´וב פנוי כמעט......

magy

New member
תכנית ישנה

זה היה שידור חוזר........ אני מודאגת........ בעיקר כשמתחילים לשדר שירים של זמרים...........ולא בגלל הנוסטלגיה.

גם לי זה עבר בראש....

מקווה שנתבדה. ואיזה תמונות הביא לנו הנוסע.. ואיךך הוא סוגד ל"מחמדו" בעצם למה לא?

magy

New member
כנסי ללוחות ותראי כתבות

המתרכזות ב"מחמדו".....מחמדו באופן כללי...... ותראי לַמה הוא נותן כבוד ......... ואל תגידי שלא קראת..........

שקדי

New member
לא מוטב...........

שישים את ההוכחות על השולחן???? למען יראו ויראו.....................

טרה10

New member
תמונה מהשטח, ברמאללה שהיתה

צריכה להיות הבירה של פלשתין..אפילו זמנית..אבל הראיס שלהם רוצה רק את ירושולים. עם זה הוא נולד..ועם זה הוא יגמור.עם הרצון. על זה יש פסוק מהתנ"ך..משהו כמו ´ואם תרצו אין זו אגדה´.

טרה10

New member
בני היה איתי בטירונות נח"ל..וחלם

להגיע ללהקה..אבל הסתפק בצוות הווי. כיום עוסק בצילום וידאו בכל מיני מקומות..השירים שחיבר מקסימים..! רק שהתיזוזים שלו..היו קצת מוגזמים.!

magy

New member
כדאי להכנס לסרגל הכתום

באתר שלו, ולראות את שלמה ארצי שר את "פונדק קטן" ביחד עם בני ברמן לבעלי מדייה פלייאר בלבד......

למעלה