בני, בקשר לטלכרטים

Car Lover

New member
בני, בקשר לטלכרטים

תעדכן אותי בבקשה מתי שיהיה מפגש של האספני טלכרטים תודה

ליילנד

New member
../images/Emo51.gifיופי, כי גם אני רוצה לדעת

ובטח יש בפורום עוד כאלה שרוצים.

Car Lover

New member
בני, בכמה אפשר למכור סדרות שלמות ?

בכמה אפשר למכור סדרה של טלכרטים ? יש לי את כל סדרת מטוסי מוזיאון חיל האויר וגם כל סדרת הפרפרים וכל סדרת זהירות בדרכים כל הכרטיסים במצב מינט, הכוונה בלי שיחות, תוכל להגיד לי בכמה בערך אפשר למכור ?

בּני

New member
קשה קשה ../images/Emo13.gif

הפריטים הם לא פריטים יחודיים שאותם יותר קל לתמחר. סדרת המטוסים היא מעידן הצבע המלא, לדעתי ולדעת רבים אין בכרטיסים הללו משמעות למצב MINT כמו שיש בכרטיסים ישנים עם הפס הלבן (בתקווה שלא הצהיב...), בכל אופן הסדרה לא כל כך ישנה ולכן לדעתי אין ערך יותר מערך כרטיס מקביל חדש היום. לדעתי לא בר מכירה כיום. סדרת זהירות בדרכים יצאה במיליון עותקים כל כרטיס..! שוב נכנס פה האלמנט של מינט שאני לא יודע עד כמה מבוקש היום, הערכה גסה - הקטלוג מתמכר 4 דולר, נראה לי שהשיחות שוות יותר. וסדרת הפרפרים - אם אתה מתכוון לפאזל, הוא עדיין נמכר בחנויות... לא כל כך עזרתי אה?

Car Lover

New member
תודה בכל זאת על ההסבר ../images/Emo13.gif

תודה בכל זאת על ההסבר

rachelea

New member
עצה בגרוש

תשמור על הטלכרטים. בעוד שלושים שנה יהיו שווים יותר...

ליילנד

New member
אני כבר לא יודעת

כשאני רואה מעטפות מיום ההוצאה משנות ה-50 וה-60 שוות רק שקל וחצי, זה מה שתמיר כתב, אני ראיתי היום בחנות באלנבי בשקל. אז הלב כואב. אין ערך לדברים הללו חוץ מנוסטלגיה? אגב כשהייתי בחנות הזאת וגם השארתי שם קצת מזומנים (איך לא
) נכנס אדם שאוסף כל דבר שקשור להרצל, חבל הוא יכל להיות תוספת מעניינת לפורום. דיברתי איתו על זה אבל נראה שהוא לא כל כך בענייני אינטרנט. חבל, ההפסד כולו שלו.

ליילנד

New member
דברים שקשורים בחתולים

שתי ברכות שנה טובה חתוליות
טלכרטים חתוליים
וגם דפים לאלבום טלכרטים שכבר חסרו לי, זה נהיה יקר, 35 ש"ח לעשיריה. הגזימו.

למעלה