בני\בנות זוג

מצטערת..

בצערך שכאלו רוסים את רואה...
יש גם רוסים בסדר.. צריך לדעת איפה לחפש

YuLi825

New member
למען האמת גם אני הייתי במצב של

Miss Unknown.. אבל רק בב"ס ובעיר שלי..כמעט כל בת רוסייה שפגשתי עישנה, התלבשה בחושפנות ויצאה עם הרבה בחורים שפי כמה וכמה גדולים ממנה..וכמו כן הבנים שעישנו וקיללו בלי הפסקה..אבל יש כאלה ויש כאלה... אבל, מאז שפגשתי את חבר שלי, אז גיליתי שלא כולם כאלה, וכל החברים שלו הם ממש נחמדים ומחונכים(ולא חנונים..חחח) כלומר ההפך ממה שחשבתי, והתחלתי לראות דברים בצורה שונה. לי אישית יש הרבה חברים ישראלים, הגעתי לארץ בגיל 7... ואותי אישית בחברה שלי כבר לא מבדילים, כלומר איפה שאני מסתובבת אין כבר את הסטיגמה הזאת של ה "רוסייה" כי יש לי הרבה חברים ישראלים, וגם חברים רוסים... ככה שאני לא חושבת שזה קטע של הבדלה, אני חושבת שאנשים רוסים מתסובבים עם רוסים, כי קל להם יותר לתקשר, המנטליות דומה..המנהגים. זה כמו שאתם לא תראו הרבה פעמים (בלי להכליל או לפגוע במישהו) מרוקאים או תימנים מסתובבים הרבה עם אשכנזים, או לדוגמא זו אפילו רוסים.. ככה אני רואה את זה, כל אחד בסופו של דבר מתחבר לחברה שאליה שבה הוא מרגיש הכי נוח...ואין צורך להפוך את זה לעניין גזעני.

NGSF

New member
אני אישית

מחשיבה את עצמי לרוסיה לכל דבר, למרות שעליתי בגיל 6 ואני בת 16 עכשיו. ז"א יש לי ידידים צברים, אבל כל החברים הטובים שלי רוסים. אבל אני גם לא מהרוסים שכל הזמן מדברים בינהם רק ברוסית: עם החברים אני בדרך כלל מדברת עברית, אבל אני יודעת את שתי השפות מצויין, אבל נגיד אני לא מדברת ב"סלנג" - לא רוסי ולא עברי.

NGSF

New member
אה כן

בקשר לבן זוג, אז כל הבנים שאהבתי עד עכשיו היו רוסים... ז"א אני פשוט יותר מסתדרת איתם ואני לא הכי מבינה בנים ישראלים "(בהרבה מובנים) למרות שאני לא מכלילה... בתור ידידים אין לי שום דבר נגד ישראלים - רק שלא יהיו ערסים חס וחלילה...

Evil Gremlin

New member
לפעמים מרגישים יותר "רוסים"

בחברת אנשים ישראלים.. כי אנחנו ממש שונים.. ואל תגידו שלא כי זה ככה ואין בזה שום דבר רע חוץ מזה בגל הסטריאוטיפים ששמו על רוסים הפכו אותם לדמויות ממש ממש "מגניבות" ויש ישראלים שממש מתלהבים מרוסים

למעלה