בני בן 5 והתקפי זעם

rosh1234

New member
בני בן 5 והתקפי זעם

אני מבקשת לשאול ואם את יכולה תעני לי בבקשה יש לי ילד בן 5 שעלה לגן חובה מאז שנכנס הוא חוזר הביתה עם התקפי זעם משתגע לגמרי , קצת רקע הילד התחיל לדבר בגיל 3~, היה מטופל בהתפתחות הילד אצל פסיכולוגית על קטע רגשי בעיקר לא יכל לבטא את עצמו היה סגור חברתית ונפתח..כיום מטופל אצל קלינאית תקשורת על רקע של השלמת אוצר מילים בעיקר ואצל ריפוי בעיסוק על רקע מוטוריקה אנחנו מדברים איתו הרבה אבל לא יודעים מה לעשות עם כאלה התקפי זעם של צרחות, מכות לאחים, זריקת דברים ממש כאילו איבוד שליטה יש לו אח ואחות 1.5,2.5. בגן בינתי םהגננת אומרת ששקט . עצות יתקבלו בברכה

גרא.

New member
rosh1234,מתנצל על האחור בתגובה.השאלה שלך

מסובכת וקשה לתגובה מכאן,בלא להכיר את הילד,מה שיכול לאפשר להבין את הסבות להתנהגותו.קשה לי לקבל את הדיווח של הגננת כי הוא שקט בגן,שכן את כותבת כי מאז שנכנס לגן החיובה הוא חוזר הביתה עם התקפי זעם משתגע לגמרי.כלומר הוא בא כנראה מעוצבו מתוסכל,כועס,וכנראה גם מאוכזב לגן,ומעביר את הרגשות האלה שהוא כנראה לא יכול להביא אותם לידי ביטוי בגן,הרי הגננת אומר שהוא שקט,מעבר את רגשותיו הסוערים לבית.מה שאני רומז הוא שיש צורך להיות בגן,כמה פעמים,לצפות על התנהגותו.ואת זה יכולה לעשות הפסיכולוגית של הגן.כן קורים דברים בגן,שהגננת מנסה אולי להעלים,או להחליק,כאשר היא אומרת לכם שהוא שקט בגן.יחד עם זה,כדאי לחשוב על בדיקה נוירולוגית,בכדי לראות אם התקפי הזעם שאתם מרגישים אצלו,יש להם בסיס נוירולוגי.

למעלה