בני בן שנתיים

עודאושר

New member
בני בן שנתיים

אני רוצה להתחיל לעשות איתו הדבקות עם איזה דבק יש לך רעיונות לפעילויות יצירה שאני יכולה לעבוד איתו?

מה שטוב

New member
דבק פלסטי פשוט

אם את רוצה - תקני מריות מיוחדות לדבק, וכך יגע פחות בידיים. פעילויות נוספות - צבעים עם מרקמים שונים: פסטל, פנדה, צבעי ידיים. צביעה באמצעות מריחת פלסטלינה. בהצלחה!

../images/Emo140.gif

גם אני ממליצה על דבק פלסטי פשוט והנה קישור לשרשור ובו רעיונות ליצירה עם פעוטות. אולי משהו ממנו ימצא חן

אפשר גם לעבוד עם דבקיות

מדבקות משרדיות עגולות בגדלים שונים ובצבעים שונים. אם המיומנות שלו בקילוף והדבקה טובה, את יכולה לצייר לו קו להדביק לאורכו או צורה למלא בדבקיות. ציור בצבעי פנדה רכים (עדיף צבעים על טושים - ככה הילד לומד להפעיל את הכוח הנכון). בצק למשחק - ללוש, לשטח, לצבוט, לדקור - לעבוד עם הידיים. הדבקות - אפשר לתת לו לקרוע חתיכות ממגזינים צבעוניים ולעשות איתו קולאז'. אפשר להדביק על דף כל מיני צורות מסול (לרכישה בכל חנות שמחזיקה חומרי יצירה פשוטים) בכל מקרה - לבדוק שהחומר (צבעים, דבק, בצק) איתו עובדים מיועד לפעוטות וכתוב עליו במפורש שאינו רעיל.

נילקי1

New member
לפני כמה ימים נתנה פה גיל גל מתכון

מעולה לבצק למשחק ויצירה. אתמול הכנתי אותו והיה כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף לא רגיל, הבצק יוצא רך ומאוד מאוד נעים. אז זה המקום להודות לגילגל וגם ממליצה לך לעשות זאת עם הבן. אני נתתי את הבצק לבן שלי, בן שנה וחצי והוא התמוגג. אני לא יודעת לעשות קישור אז העתקתי לכאן את המתכון: מתכון מעולה להכנת בצק לילדיםו גיל גל1 ו 14:51 | 18/12/06 מתכון פשוט מעולה-הבצק יוצא רך ונעים הכנה פשוטה מאד אזהרה-לעבוד עם כפפות-כשצבע מאכל בא במגע עם הידיים הוא פשוט לא יורד! בצק לילדים 3 כוסות קמח 3 כוסות מי ברז כוס מלח 3 כפות קרם טרטר (להשגה בחנות למוצרי אפייה כדוגמת ד"ר קייק) 6 כפות שמן צבע מאכל (לא חובה) לערבב בסיר את כל החמרים על אש קטנה יש לערבב ללא הפסקה עד שהבצק נפרד מהדפנות ומתגבש (זה לוקח זמן) ניתן לחלק את הכמות ל-2 ולכל חלק להוסיף צבע מאכל אחר. יוצאת כמות ענקית

למעלה