בני אנוש!...כנסו....חשוב!.

בני אנוש!...כנסו....חשוב!.

אממ אז ככה... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... זה לא חשוב בעיקרון... (i worked you i worked you na na banana) טפ אז ככה אורן רק רוצה לראות איך אני מדפיסה.. אז הראתי לו איך אני מדפיסה כי בחופש הגדול המשרד של אמא שלי רוצים לקחת אותי לעבוד אצלה ולהדפיס דברים (איזה כיף לי איזה כיף לי ישש-*אוקי לא!*) והוא רצה לראות מה אני באמת שווה! חחחחחח סתם אבל הוא באמת נדהם!... אז אוקיצר ...אני רק רוצה לספר לכם שלא יוגדעת למה נורא רע לי עכשיו ! בעצם אני יודעת למה ידיד שלי הוא מניאק! הוא פשוט נמניאק! כמה שהייתי טובה אליו ועזרתי לו הוא פוגע בי כמו איזה חמור! ואני נורא נפגעתי מזה נורא!... אז מקוה שזה יעבור לי בקרוב!.. אוף! אז אוקיצר ביציפר זה דבר מסריח אבל בכל זאת אורן (האחראי מחשבים הכי כלי בעולם) מוסר לכווווווווווווווולכם ד"ש והוא גם מהאנשים שבאים לכל מופע של אביב גפן....אז יכול להיות שהוא יקח אותי!!!!! ישששששששש....... אז אוקיצר אני כבר אשתמע שאני אחזור הביתה 1 טא טא

yellow cheese

New member
שוס..לעבוד בהקלדות../images/Emo70.gif חלומי../images/Emo70.gif

אני חולה על הקלדות...לפעמים כשמשעמם לי אני יושבת ומקלידה מליון ואחת שירים..אני מקלידה עיוור בלי ללמוד..
לבדי
מאאאגניב, הא??? יומטוב ומזל טוב על הג´וב..ופאקינג
הידיד
תהיי חופשייה וד"ש לאורן
שי

peace n love

New member
אחותי זיגוטה היקרה...

fuck the school,fuck theידיד שלכ...ובקשר לעבודה...אני הולכת לעבוד שבוע בהעבודה של אבא שלי ואני יקבל על זה 370 שחימ ועמ הכספ הזה אני נוסעת לאילת עמ חברות...ועוד משהו...למה את מדברת על אורנ יותר מדיי?

זיגוטה

New member
פפאק דה סיסטם!!!!!!!!!!

כן באמת- fuck the school fuck the yedid ואני הולכת לעבוד אצל אמא במשך תקופה ארוכה ... ושי גם אני למדתי לבד! we rule חחחחח..... ואני יקבל בסיבובות 500 שקלות בשבוע... ואורן?! סתם כי באותו רגע הוא נורא שיעשע אותי והא נורא מאמי! חחח הוא הסכים להסיע אותי למופע!.. אבל זה עדיין תלוי באמא שלי.. בלאט! .... והוא נורא הצחיק אותי הוא לקח את הגיטרה שלי ועשה שטויות ובלאט חחח היה מצחיק!... וזהו .... בא לי לרשום שיר אבל קצת קשה לי נחתכתי בבהון! חחחחח.... חפיףף!!!.... יאללה .. אלימות \ אביב גפן אמהות ואבות החינוך נוראי אתם חשבת שלא אלך בבוץ אם תרביצו לי סרטי אהבה משודרים מאוחר אבל אלימות בכל שעה מותר בעוד קיבוץ נאנסת ילדה בדיסקוטק הם שיחחררו נשמה נשארים בבתים שלא יראו את פנינוווו.... תינוק קטן עובר מלחמה נרתיק אקדח אמא עם מסכה נשארים בבתים שלא יראו את פנינוווו... עוד גאון גרמני המציא יוד בלי צבעים למה תמיד הכבוד נאבד לאנשים חלשים מי פה יגיד לי שיש אלוהים?! ולמה הדתיים נראים מסוממים?!... בעוד קיבוץ נאנסת ילדה בדיסקוטק הם שיחררו נשמה נשארים בבתים שלא יראו את פנינווו... תינוק קטן עובר מלחמה נרתיק אקדח עשויי מקטיפה נשארים בבתים שלא יראו את פנינווו... אמהות ואהבות אתם הרגתם אותי... אותי....

אמממ קרקר שלי?

אממ תתקשרי אלי שאת מדברת עמ אמא/אבא ..בעע אני צריכה להגיד לבת דודה שלי כבר
סתמ שאלה..הידיד הזה המניאק?זה יותמ?

מה שידעתי תמיד...

אבל רק היום ממש הבהירו לי את זה. שכל הבנים מניאקים! התחלה התנגדתי לדבר הזה כי תמיד יש את היוצאים מהכלל, אבל הוכיחו לי שאין יוצא מן הכלל... איתך הוא בסדר אבל עם אחרת הוא מניאק! מתרגלים, לומדים לחיות עם זה...

זיגוטה

New member
צודקת....

כן אני מססכימה איתך !!!... ורוני סבבבס אני יודיע לך... *מצטערת שאני לא מעמיקה פשוט אני נוראאא עייפהההה* אני עפתי לישון קצת...
ורק רציתי להגיד ששנמאססססססס לייייייייייייייי מהמונדיאל המפגר הזההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אחים שלי יושבים כלללללללללללללללללללללללללל היום ורואים משחק במשך 90 דק´ מסתכלים על חבורה של אנשים עם זין ענק (חחחח לא יודעת למה) חסרי השכלה שלא ממש הלך להם בלימודים והלחיטו ליהות שחקני כדורגל רודפים אחרי
מפגר ומנסים להכניס אותו לאיזו רשת מסריחה! אוף!! חחחחח....והכל בשביל-
מפגר!... חחחח...

למעלה