בנית משחק מחשב

liorrubi

New member
בנית משחק מחשב

שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת באופן כללי ביותר האם ניתן ליצור משחק מחשב פשוט או קצת יותר מורכב ל PC או לפלייסטיישן בתוך חודשיים, כאשר קיים קונספט כללי מבחינה רעיונית. תודה מראש.

Ultra Spidey

New member
זה תלוי

קודם כל אני חושב שאין אפשרות ליצור משחקים עצמאית לPS, אלא אם מעלים לינוקס על הPS, אבל זה כבר סיפור אחר. משך זמן בניית משחק מחשב תלוי בכמה גורמים - מספר האנשים שעובדים על המשחק, מורכבות המשחק, רמת הידע והמקצועיות של האנשים, ועוד.

Reilak

New member
הדרך מקונספט כללי למשחק ממוגמר

היא ארוכה מאוד. זה שיש קונספט זה נחמד, צריך לעצב את השלבים ולדאוג לכל המסביב שלהם. מה שגם לא כל קונספט על הנייר הוא משהו בעל פוטנציאל במחשב ששווה להשיקע בו.

nahumbb

New member
בנית משחק מחשב בחודשיים

שלום liorrubi, תחילה הרשה לי להסכים עם כל הנכתב כאן לפני כתשובה לשאלתך - אכן תלוי במורכבות הפרוייקט ואיכות האנשים, ואכן חשוב שתהיה תוכנית עבודה ומסמך design מסודרים. אבל, אם לא היה "אבל" כנראה שלא הייתי כותב תגובה (-; ... ישנם מספר כלים שמאפשרים לך לפתח משחק פשוט יחסית מהר ( אפילו במספר שעות, תלוי עד כמה המשחק פשוט). שוב, תלוי עד כמה "פשוט" מה שאתה רוצה לפתח. מצ"ב לינק לסקירה של חלק מהכלים הללו, חלקם חינמים לחלוטין, וחלקן ניתן להוריד trail לתקופת נסיון (וגם אח"כ מהחיר שלהם הוא עשרות בודדות של דולרים). מציע לך לבחון אותם ולראות אם מישהו מהם מספק את היכולות הטכניות כדי לפתח את הקונספט שלך. בנוסף, גם אם לאחר שבחנת אותם הגעת למסקנה שהם אינם מספקים את היכולות להם אתה דרוש בפיתוח המשחק, אתה יכול להיעזר בהם כדי לפתח ולהדגים את הקונספט של הרעיון בצורה בסיסית ביותר כמצגת/אב-טיפוס למשקיעים. בהצלחה! נ.ב. לגבי הלינק: תיכנס ל school resource ואח"כ ל tools. הסקירה היא קצת ישנה ולכן סוקרת גרסאות קצת ישנות. ממליץ לך לעקוב אחר הלינק של כל מוצר לאתר הבית שלו כדי לקבל פרטים על הגרסה העדכנית.

למעלה