בנית אתר - מבראשית

בנית אתר - מבראשית

שלום, גם אני עושה את צעדי הראשונים בבניית אתר, אני מאוד מעריכה את ההשקעה במיוחד של נועם ושלומי שמסייעים לכולם ומודה להם בהזדמנות זו. איך יש לכם כל כך הרבה זמן אין לי מושג, אני בין הכביסות והחיתולים מנסה למצוא כמה דקות של פנאי וזה מאוד קשה. יש לכם עצה?? בכל אופן, אני רוצה להפנות אתכם לשני אתרים. שניהם נמצאים בתוך האתר של אילת אילות. האחד במאגר קישורים של יעקב ברקוביץ מתיכון גולדווטר באילת. הוא מפנה לאתר של בנית HTML מאוד ברור מהתחלה, ויש עוד תוספות מעניינות. האתר נמצא בקישורים למטה. בנוסף לכך, יש מאגר בתוך האתר של תיכון גולדווטר שנבנה על ידי חברה שלי - אתי סתיו. היא כיקשה שלא אפנה לדף הראשי כי היא כל הזמן עושה שינויים. (אלישע לתשומת לבך..
)אבל לדף של מאגרי המידע - למי שמעונין בדפי מידע או לראות כיצד ניתן לעבוד עם תלמידים. וזהו. וחוץ מזה, להדס ולאלישע, הקטע על "נעלים מס´ 39" זה משהו פרטי? כי אני לא הבנתי.... שבת שלום. אסנת

motyka

New member
מז שיש יום חופשי

מתוכו מוקדשים לנושא 2-3 שעות ובסיכומו של זמן יש אתר

מוטי, השינויהויזואלי שעשית באתרך

פשוט מעולה. עכשיו נוח ונעים לקרוא את הכתוב. מרגיע את העיניים. כל הכבוד. אסנת

האתר שלך

מוטי שלום, תודה על ההתייחסות. נכנסתי לאתר שלך, ועוד לא הספקתי לקרוא את הכל. אבל זה מאוד ברור. קראתי את הסיפורי עמים שהוספת, ונהנתי, גם מהדוגמה של דף הפעילויות. אני מקוה שבעתיד אני אוכל להשתמש בכל הנתונים האלה לעבודה עם התלמידים, בינתיים בגלל שרק התחלתי ללמוד על הקמת אתר אני עוד לא משופשפת אבל זה יכול להיות רעיון אדיר להכין דפי עבודה כאלה לתלמידים עם קישורים לדפי מידע נוספים דרך וורד או באינטרנט ולגרום להם יותר עניין בעבודה. בי אסנת

amr riki

New member
מוטי

היי מוטי , "בקרתי " באתר שלך ומאוד התרשמתי . ההנחיה , צעד אחר צעד מתאימה לי מאוד כמי שעושה צעדים ראשונים בבניית אתר (עזרה קבלתי מאלישע ושלומי - תודה לשניהם) . איך יצרת את הכתובת ברוכים הבאים ש"נגררת" אחרי הסמן ??? מאוד אהבתי . גם אני רוצה ............ ריקי

motyka

New member
מאד פשוט

זה סקריפט שלקחתי מספרייה ושיבצתי בדף תפתחי את הדף שלי בעזרת עורך ותעתיקי משם

motyka

New member
פירוט התשובה

את הקובץ המצורף משלבים בדף שלך בתוך חלק ה head משנים את המילים מברוכים הבאים לכל טקסט שרוצים ואת הצבע מאדום לכל צבע רצוי

motyka

New member
הדף אינו ריק

לחצי על הקובץ עם מקש ימין של העכבר שמירה בשם שמרי את הקובץ היכן שהוא במחשב שלך פתחי אותו עם פנקס הרשימות ואז תוכלי לראות את הכתוב אשמח לענות לשאלות נוספות

למעלה