בניצה

מירבי18

New member
בניצה ../images/Emo31.gif

ראשית כל תודה לכל אלו שגילו רצון טוב לעזור לי עם הבניצה [ביום שישי], למרות הרצון לא אהבתי את התוצאה לכן היא לא שרדה אפילו רבע שעה בעולמנו והחלטתי להשליך אותה לפח,היא היתה מיועדת לארוחת בוקר שהוזמנתי ביום שבת,הכנתי במקומה את הסהרוני גבינה שהם היו הצלחה מסחררת [לא נשאר אפילו אחד],עוגת גבינה ,פסטה מוקרמת[שמנת ופיטריות]ופסטה ברוטב עגבניות.שוב
לילה טוב לכולם מצטערת על האורך
.

אהלן מירבי, ביום שישי הבנתי שהחלטת

להכין את הבניצה שלי, האם הכנת את הבניצה הזו? אם כן, מוזר שלא אהבת. אולי תפרטי מעט מה לא אהבת , אולי משהו התפקשש?

שוש אני מכינה באופן קבוע את

הבניצה שלך מתכון מעולה אחלה בצק נוח לעבודה אני מוסיפה גם תרד ובולגרית וכל מיני גבינות טעים טעים טעים והכי חשוב מהיר 5 דקות הכנה

../images/Emo51.gif חמודה מענין שלא הצליח לה

וחבל שהיא לא רשמה איפה התפקשש לה היינו יכולים לעזור.

שוש לא לקחת ל-../images/Emo23.gifאפילו אופן ההודעה

שלה, איך שהיא כתבה מעליב מאוד, יש דרכים להתבטא והכותבת לא טרחה להתבטא כיאות. המתכונים שלך תמיד טובים וטעימים.

לא לוקחת ללב בכלל האמת שרציתי

לעזור לה איפא הטעות בכדי שבפעם הבאה ייצא לה טעים, פשוט חבל על החומרים.

מיכל63

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת צודקת צודקת
בזמן האחרון יש פה כאלו שלא מצליח להם ואז הם מפילים את זה על בעל המתכון... לא יפה ולא נעים בכלל!

חושחושה

New member
לא סובלת את הסימן הזה../images/Emo31.gifכשמבקרים

מתכונים! גם אם המתכון לא הצליח יש דרכים אחרות לכתוב.

DUKASIT

New member
בראשית ההודעה נאמרה תודה

בסיום ההודעה נאמרה שוב תודה והתנצלות. יפה שמביעים דעה גם לכאן וגם לכאן
לי קרה שהעוגה הכושית של פירגה לא יצאה לי טוב פעמיים אפיתי אותה וזרקתי כי..לא דיברתי - כולם שיבחו - עד שדיברתי עם פירגה והיום זו העוגה מס' 1 שלי

מירבי18

New member
???????????

אני לא התכוונתי להעליב או לפגוע במישהי ,אני בסך הכל אמרתי שלי זה לא יצא טוב!!!! ושוב אני חוזרת אם לא הייתי מספיק ברורה,אני לא האשמתי אף אחד חבל שאתן סתם תוקפות והגעתן להחלטה הזו,ושוש באמת המון תודה
אני חדשה בפורום,וחבל שאי אפשר להביע דעה,חג שמח לכולן

מירבי כנסי בבקשה../images/Emo26.gif

בהחלט יש מקום להביע דעה לחיוב או לשלילה בקשר לאיזה מתכון ולכן פנינו אליך ולא בכדי להתקיף אלא לשמוע מה קרה שלא הצליח לך , כולנו פה חברים וחברות בכדי לעזור ולא לתקוף ובטח לא להתייאש ממתכון מסויים , אלא אם כן כמה גולשים הכינו ולא יצא טוב. ממש לא נעלבתי, אפשר להיעלב עוד בגילי המופלג?
תהיי קלה יותר ותגלשי איתנו בקלות ובחברות. גם הפעם , בכל הרצינות , אני מבקשת שתספרי שלב אחרי שלב מה הכנת, אחרת לדעתי חבל, ייתפספס לך מתכון טוב.

למעלה