בנים-

מיטללל

New member
בנים-

אתמול יצא שלקחתי את האוטובוס של שעה 24. זה לא קורה אף פעם. (אם אין מכונית פנויה, תמיד יש מוניות) בטח לא לבד. אבל ככה יצא. בכל מקרה, התיישב מולי איזה בחור קצת מפחיד למראה. ולא היה לי כ"כ נחמד כי הוא ניסה לפתח שיחה, ולא היה לי כוח/עניין, אבל הייתי נורא עייפה ולא היה לי כוח לעמוד (האוטובוס היא מלא). אז פשוט לא שיתפתי פעולה. שירדתי מהאוטובוס הוא ירד גם בתחנה שלי.התחיל ללכת אחריי, שוב ניסה לפתח שיחה, ואמר שהוא מעוניין ללוות אותי הביתה. ממש לא היה לי נוח בכל הסיטאוציה הזו. אמרתי לו דיי באסרטיבית שממש לא נעים לי וביקשתי שיתרחק ממני. הוא שוב ניסה להתנחמד, אבל בסוף קלט ראה שאני רצינית, התנצל, והלך. מה שאני מנסה להגיד - בנים, אל תהיו מעיקים. אל תהיו נודניקים. בטח לא אחרי חצות. זה ממש לא נעים. שיהיה יום טוב

Cobe Anan

New member
האמת,

בעולם מושלם הייתיח קצת כועס על חוסר הנחמדות שלך כלפי מישהו שיש לו כוונות טובות. אבל בעולם כמו שלנו, את צודקת. אנשים זרים הם כבר יותר ממטרד, לפעמים זה פשוט מפחיד. כבר המלצתי לבנות בפורומים אחרים: בותר בשביל תחושת הביטחון ופחות בשביל השימושיות שבעניין- תשיגי לעצמך גז מדמיע, תלכי ללמוד איגרוף תאילנדי, תמצאי לעצמך ידיד מגודל עם צלקת לאורך הלחי <טוב, אז לא...>. העיקר שלא תפחדי ללכת הביתה לבד בלילה. זאת זכות בסיסית, לא לפחד.

מיטללל

New member
נו ברור, ככה אני בוחרת את הידידים

שלי
סתם לא. לא פחדתי. סתם לא היה לי נעים. אני לא תופסת את זה כ"להיות לא נחמדה". אני לא אמורה צריכה לשתף פעולה עם כל אחד ברחוב שבא לו להיות "נחמד"...

../images/Emo5.gif

לא נעים בכלל.. מבינה אותך!!! אני בכלל מפחדת לבד ללכת בחושך...
ויש לי כמה ידידים מפחידים חחח אבל זה לא עוזר כלכך=/

pain is MY love

New member
כל הפואנטה פה

היא בגישה... זכותה של כל בחורה להגיד "לא" לבחור שפשוט לא בא לא לדבר איתו. מה שאת עשית היה מצויין. היית עייפה, לא היה בא לך, אמרת לו בנחישות ובצורה שלא משתמעת לשתי פנים שיעזוב אותך וזהו. אבל בחור שבא מתוך כוונה טובה להתחיל עם בחורה והיא מתחילה להתנשא מעליו או לדבר אליו מגעיל או לחשוב שהוא לא לרמה שלה וכאלה זה כבר מגעיל. בקיצור- אם לא בא לך- תגידי אבל אין צורך להיות מגעילה..

ס22ית

New member
צודקת...אבל....

ברגע שבנ"א יורד איתך מהאוטובוס והולך איתך וזה בשעות המאוחרות של הלילה זה קצת מפחיד וקשה להיות נחמדה ועדינה כלפיו. אולי יש מקום לקצת אסרטיביות שלילית כלפיו.

pain is MY love

New member
אז זה בדיוק מה שאמרתי

שאסרטיביות ונחישות זה בדיוק מה שצריך להפגין במקרה כזה

The RKO Master

New member
כל הכבוד!

(אני בן דרך אגב) יכול להיות שהיו לו כוונות טובות ולא מזיקות אבל מאיפה לך לדעת. טוב שהרחקת אותו ממך וטוב שהוא התרחק באמת. זה הזכיר לי שירדתי מהאוטובוס פעם ואישה הלכה לפניי ואני הלכתי אחריה (כי זה יצא אותו הכיוון שלי). היא התחילה לדעתי ללכת מהר יותר כאילו חשבה שאני עוקב אחריה (זה היה בלילה). אז כדי שהיא לא תפחד עברתי את הכביש. לא רציתי שהיא תחשוב שאני בא לאנוס אותה. נ.ב זה שעברתי את הכביש לא האריך לי את הדרך.

Paranoid Eyes

New member
אתה יודע משהו..

רק דבר אחד מלחיץ אותי לגביך.... שירי מימון!??!?! מיוזיק גאד?!? please please tell me you are being sarcastic

TalKz

New member
יש נואשים בעולם...

לא מאמין שבן אדם שפוי היה עושה את זה בד"כ זה ערסים P:

Paranoid Eyes

New member
הייתי מתה לדעת

מה לעזאזל עבר לו בראש.. אה בטח, כל בחורה נורמלית תסכים בחצות הליל שגבר זר ילווה אותה לביתה.. בטח בוודאי....

למעלה