בנים מכוערים .

o_O

ערימה של שטויות פשוט. תסלח לי, אבל ערס הוא לא בן אדם? מה הקשר בין זה שהוא ערס לבין זה שבנות (מכוערות או יפות כאחד) יתאהבו בו. מאותו צד אני יכולה להגיד איך בנות יפות מתאהבות בפריקים, בחנונים או אנערף מה עוד שאר הקטלוגים המעפנים. בסופו של דבר בכל אחד יש משהו שגורם למישהו לאהוב אותו, ערס או לא ערס o_O.

מההה??? בדיוק להיפך!!!

איך זה שכל הכוסוני-על השווים האלה הולכים עם סתומות בלחץ עם צלוליטיס גם בתחת וגם במוח?!

כי הן טוטעות על../images/Emo3.gif

ואם עוד פעם אחת תגידי כוסוני על את תקבלי ממני ישירות כאפה!!

בעעעע

ערסים! שונאת.. כל כך מלאי פוזה
תמיד בעיר האדומה באו והתחילו איתי ערסים המשפט הראשו ןשהם שמעו ממני "אל דבר איתי עם ידיים.." ישר באים אליך..מה קורה כפרה עם השרשראות..וכל הפוזה ביחד..שונאת
לא מצאתי עדיין משהו בהם !
חוץ מזה שמי מתעסק?!

me2ka 17

New member
בקיצורר

אתה עצבני על זה שהיא איתו ולא איתך:p לא נורא.. יש עוד הרבה בנות אחרות.. ואל תשפוט ככה סתם שהוא ערס.. ואם הוא נשמה?!

kokoby

New member
פששש אני מכיר את זה חרא

אני לא ארס אני רוקיסט (ילד נורמלי שלא מסתובב עם כל הבגדים המגעילים האלה אלה רק שומע רוק) ודיברתי עם 2 בנות כוסיות והן אמרו לי שהרבה יותר עדיף ארסים על כל אחד אחר כי ארסים יודעים איך להתנהג עם בנות וגם אם מישו יציק להן הוא יבוא לדקור אותו זה נשמע חרא אני יודע אבל זה מה שיש יש כאלה בנות אבל אל תדאג יש גם הרבה בנות נחמדות(אני מקוווה)

B l a c k tears

New member
יש המון שלא.

תכלס,את כל החברות שלי ואותי הפוזה של הערס פשוט דוחה. אנחנו מעדיפות אנשים רגילים ששומעים מוזיקה איכותית :) נטולי פוזה. יש עוד תקווה. P:

למעלה