"בנים לא קונים בגד ים"

Vdrums

New member
"בנים לא קונים בגד ים"

נאמר לי ע"י קולגה ללימודים העונה לשם רעות* בעת אכילת הסנדוויצ'ים תוצרת הבית שהכנו מבעוד מועד. הרמתי גבה, "למה לא?" "אני שם שורטס והולך לים" אמר אלון (שלשם שינוי החליף בגדים השבוע), "מי צריך בגד ים?" "הבגד ים הקודם נהיה קטן (מישהו גידל כרס...), אז הייתי בפוקס, ראיתי ולקחתי. אין לי בכלל מכנסי שורט אחרים". "מה לקחת את חבר שלך ואמרת לו בוא אני צריך לקנות בגד ים?" שאלה רעות תוך כדי גיחוך קל. "מה פתאום? לבנים אין סבלנות" עניתי, "בשביל זה המציאו ידידות". זהו. חטאתי בקניית בגד ים. בעקבות כך, העליתי סקר חדש
יאללה להצביע!!! להלן תוצאות הסקר הקודם:
מה יגרום לי לגהץ את האשראי ולמנהל הבנק לחתוך לי אותו? ( או במילים אחרות מה אני אוהבת לקנות..) 17.65% תכשיטים - כל המנצנץ קורץ 41.18% בגדים - כל מתנה צריכה להיות עטופה יפה 23.53% נעליים - גם הרגליים צריכות תשומת לב 0.00% קניות בסופרמרקט הקרוב לבית 17.65% לא אוהבת שופינג (בטוחה שאת אשה?) -------------------------------------------------------------- *כל השמות בסיפור בדויים

סליחה, מה עם האופציה שלי?

הולכת איתו, מגיעה למסקנה שיש לו טעם הרבה יותר טוב משלי, והוא בוחר מה שבא לו...

תעלה תמונה של בגד הים

א) ואז נחליט אם יש כאן חטא או לא! ב) אתה אוכל סנדוויצ'ים כשהבת שלך כאן גוועת ברעב???

כאילו אין מספיק סטיגמות

אז כל יום מישהו ממציא אחת חדשה. מאיפה החרטה הזו? מי שצריך בגד ים, קונה בגד ים. בא עם שורטס? נשמע לי פרובינציאלי משהו. אולי מגיעים כך לחוף רחצה בבת ים, אבל אני רוצה לראות מישהו מגיע עם שורטס לבריכה של הולמס.

Multik

New member
בגד ים בגד ים

בגד ים בגד ים ועים משהוא מעדיף חוף נודיסטי?! טוב זה לא אני אבל בכול זות לא רק בגדד ים הולכים לקנות אם ידידה\חברה הקומונסליזם הזה מוביל יפה!!

למעלה