בנים יקרים...

בנים יקרים...

אני חייב לספר לכם על משהו שנורא מציק לי. וזה אמא שלי. שלא כמו הבחור הנחמד שסיפר על אמא שלו, אמא שלי גרועה מאמא שלו פי אלף!!!!! אמא שלי הומופובית מוחלטת. היא מרוקאית, מהסוג השלוחי אבל הסגנון - אינטיליגנטי. היא כל הזמן מנסה להראות חכמה, אבל אני יודע שזה רק הסוואה. היא לא פתוחה לכלום: לא לפירסינג, שלא נדבר על קעקועים, לא לישון אצל אנשים, לא כלום!!!!! וזה לא שאני עושה את מה שהיא אומרת או מאמינה, אבל די!!!! כמה אפשר? היא תקועה בקטע של הדת חבל על הזמן (וכמו שאתם יודעים, הומוסקסואליות אסורה על פי הדת היהודית). היא צרת אופקים, סגורה ומעצבנת. היא עוקצת אותי על כל דבר שלא נראה לה, או שנראה לה נשי מידי. כשאמרתי לה שאני הומו, היא התחילה לבכות עלי, ולקונן עלי, כאילו אני מת!!!! פסיכולוגים (וזה לא שאני רוצה להשתנות, רק לתת לה שלווה פנימית של כאילו הלכנו לפסיכולוג וכאילו יהיה יותר טוב) לא קיימים בשבילה. היא מאמינה רק ברבנים או דברים כאלה וזה ממש מעצבן. קיצר, ברגע שהיא גילתה עלי, היא אמרה לי שאני יצא מהבית כי היא לא צריכה סוטים עם מחלות בבית, שאני לא יכתים את שם המשפחה שלנו, שאני לא יעשה לה בושות בקרב אלה שמכירים אותה ועוד כהנה וכהנה שטויות, שפוגעות. בכל מקרה, איכשהו העיניינים נרגעו אחרי שהיא גילתה, עד לפני שבוע שבועיים שהיא התחילה לראות שרידי איפור על הפנים שלי אחרי שיצאתי למועדונים. ואז היא התחילה הכל מהתחלה..... וגם הוסיפה, שאם אני לא "ישתנה" , "יתבגר" , "יתיישר" , היא תלך להגיד לסבתא שלי (ורק שתבינו - סבתא שלי חוותה שתי טראומות קשות מאוד בחיים שלה. ממש אכפת לי ממנה ואני לא צריך שהיא תמות בגללי, כי זה מה שהולך לקרות אם היא תדע). אז לסבתא שלי היא לא סיפרה עדיין, אבל היא מספרת למי שהיא רק יכולה. "תמות נפשי עם פלישתים" ככה היא אומרת לי. אני אוטוטו מתגייס ואיימתי עליה שאם היא לא תעזוב אותי במנוחה היא לא תראה אותי אחרי הבקו"מ. באמת חשבתי להיות בבסיס סגור, רחוק מהבית ולא לשמוע יותר מהמשפחה המפגרת שלי, אבל אני לא מוכן לוותר על החיים העכשויים שלי. אני ממש בדילמה קשה. תודה על הקריאה, ההבנה והעזרה.

resputin

New member
אני מצטער לומר לך..

ובאמת שאין דרך רכה להשים את זה אבל...בישלת את המרק? תאכל אותו. ידעת שהיא סגורה וצרת אופקים בטירוף- ועדיין סיפרת לה, ועוד עכשיו- כשאתה עדיין חי תחת הגג שלה, עם החוקים שלה. מה קרה? לא יכולת לחכות עוד קצת? אני מצטער אם זה יוצא בצורה תוקפנית ולא ממש נעימה- אבל באמת, על מה חשבת? אז אוקיי- עכשיו תברח לבסיס סגור, זה הפתרון? שהם לא יראו אותך, ולא יערו לך כשתזדקק? אתה מוכן לזרוק את המשפחה שלך לאלף עזאזל? אני אומר, שתשקיט את אמא שלך לפחות עד שסבתא... תעבור הלאה. אם אתה לא רוצה לפגוע בה. אחרי שתגור בחזקתך תוכל לחיות את החיים שלך מבלי להתחשבן, עכשיו, תתמתן קצת ידידי.

LeeCooper69

New member
אז"ש (אז זהו שלא) בעצמך.....

לא היית צריך לספר כ"כ מוקדם..... אבל על כל עקיצה תחזיר עקיצה.... וללכת לבסיס סגור זה לא פתירת הבעיה.... זו הדחקת הבעיה.... לך אתה ואמא לפסיכולוג ותפתרו את זה...... ותסביר לה.... אמא אני הומו, ואין לי שום מחלה גנטית/פסיכולוגית...... אום היא לא תבין תעשה מה שחבר שלי עשה..... תקח את כל המשאבים.... כל הנספחים..... הכל!!!!!! כל מה שיש על הומואים.... ותזרוק לה בפרצוף..... תגיד לה שעד שהיא לא קוראת אז....... (ותמצא משהו...)..... ולפי דעתי...... לא נראה לי שיקרה לסבתא שלך משהו אם היא תדע..... אבל אני אל יכול להיות בטוח.....

גלעד יא

New member
פליט עתודה יקר

קראתי את מה שכתבת וחשבתי הרבה זמן מה אני יכול לכתוב כדי לעודד אותך או לגרום לך להסתכל על הדברים מנקודת מבט שונה, ואני מודה שאני עדיין מחפש. אני מצטער לשמוע על הדרך שבה אמא שלך הגיבה כשסיפרת לה שאתה הומוסקסואל (ונעזוב את כל השאלות של ´למה סיפרת?´. העבר מת). אם היא באמת מקשיבה רק לרקבנים ולא מאמינה בפסיכולוגים, אולי כדי שתנסה לברר יותר פרטים על רבנים הומוסקסואלים ותנסה להפגיש בניהם (כמובן שאמא שלך לא צריכה לדעת בהתחלה על הנטיות המיניות שלהם). אולי דרכם היא תוכל להבין טיפה יותר את המציאות שנכפתה עליה. אני חושב ש YONATAN L מלוקח חלק בפורום גאווה יוכל לעזור לך ליצור קשר עם רב כזה. שווה לנסות. קשה לי גם להבין את האיום שבלספר לסבתא כדי לגרום לה רע, אבל האם אתה בטוח שהסבתא תקבל את זה רע כמו אמא? אולי דווקא היא תפתיע לטובה? היות ואני לא מכיר את הנפשות הפועלות, אני אופטימי, אבל רק לך התשובות. בנוגע לצבא - אני לא יודע מה עדיף, בסיס סגור וכך לראות את המשפחה רק מדי פעם, או לראות אותם יום יום ולנסות לגרום להם להבין מי אתה. דרך אגב, לא הבנתי מה עם אבא שלך - מה העמדה שלו בנושא? מה עם אחים או אחיות? מה עם חברים שלך, האם הם בסוד העיניינים? שבת שלום

למעלה