S S m e l l y Cat New member 21/4/04 #16 ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif אני לא אתחיל להציף פה עם תמונות שלה כי זה לא יגמר.. ויצעקו עליי:|
../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif אני לא אתחיל להציף פה עם תמונות שלה כי זה לא יגמר.. ויצעקו עליי:|
O One Falling Star New member 21/4/04 #17 חח ../images/Emo13.gif דווקא תמונות יפות../images/Emo13.gif
O One Falling Star New member 22/4/04 #21 מה זה זה ?../images/Emo13.gif (טוב דיי.. אנחנו מתחילות לעשות פה גלריה)
S S m e l l y Cat New member 22/4/04 #22 חח תמונה משעשעת../images/Emo108.gif ועוד תמונה אחרונה ממש יפה שאני לא יכולה לא לשים:[
S S m e l l y Cat New member 22/4/04 #24 את לא אמורה להיות במגמה?../images/Emo108.gif ולחזור בערך עכשיו הביתה?
ת תקווה4 New member 22/4/04 #25 חח כןן לפני איזה 20דקות חזרתיי כתבתי את זה כשהייתי במגמה כי רפי משעמממם בטירוווווף חח כל הזמן כשאני במגמה אני נכנסת לפורום הזההה
חח כןן לפני איזה 20דקות חזרתיי כתבתי את זה כשהייתי במגמה כי רפי משעמממם בטירוווווף חח כל הזמן כשאני במגמה אני נכנסת לפורום הזההה
S S m e l l y Cat New member 22/4/04 #26 אההה חחחח לא חשבתי על זה../images/Emo108.gif מגניבב... רפי מצחיק כזה..חמוד בצורה מוזרה ומעוותת
ז זיגי הקראטיסט New member 22/4/04 #29 ווו...../images/Emo5.gif אריאל לגמרי הפחדת אותי עכשיו... את יכולה לקרוא לדבר שנראה ככה ויש לו ריח מהפה של בואש חמוד????
ווו...../images/Emo5.gif אריאל לגמרי הפחדת אותי עכשיו... את יכולה לקרוא לדבר שנראה ככה ויש לו ריח מהפה של בואש חמוד????
S S m e l l y Cat New member 22/4/04 #32 איזה יובל?:|../images/Emo108.gif חחחח פישר? והממ למה אתה פה? איך הגעת אליי בכלללל איךךךך?!??!!? IT'S MADNESSSSS I TELL YAAAA
איזה יובל?:|../images/Emo108.gif חחחח פישר? והממ למה אתה פה? איך הגעת אליי בכלללל איךךךך?!??!!? IT'S MADNESSSSS I TELL YAAAA
ז זיגי הקראטיסט New member 22/4/04 #35 חח.. מתנצל ../images/Emo163.gif אבל בבקשה אל תגידי יותר שרפי חמוד! מילים מעוררות חלחלה....
S S m e l l y Cat New member 22/4/04 #36 חחחח../images/Emo108.gif מה סיפור ארוך מההה?:| אתה במגמה של שלי ודנה?.. טוב אני מבטיחה לא לומר יותר רפי חמוד:| [למרות שהוא כן:]
חחחח../images/Emo108.gif מה סיפור ארוך מההה?:| אתה במגמה של שלי ודנה?.. טוב אני מבטיחה לא לומר יותר רפי חמוד:| [למרות שהוא כן:]
ז זיגי הקראטיסט New member 22/4/04 #37 ../images/Emo163.gifלא לא במגמה... אבל אני יודע ששלי בפורום... ואותך ראיתי כבר בפורום חברים.... איכס! די כבר... זה רפי פור גאד סייק אולי תביני ככה! il n'est pas mingon de tout
../images/Emo163.gifלא לא במגמה... אבל אני יודע ששלי בפורום... ואותך ראיתי כבר בפורום חברים.... איכס! די כבר... זה רפי פור גאד סייק אולי תביני ככה! il n'est pas mingon de tout