את בארץ עכשיו?? בכל אופן כשאת בחו"ל הייתי ממליצה לך לחלק את הכסף בין 2 כיסים ושאחד הכיסים יהיה בחולצה או בכיס פנימי של קפוצ'ון או מעיל.... כי תיירים מזהים ממטרים וזה תמיד קל ופשוט לכייס תייר..
מאז כשכייסו אותי בספרד אני וקטת באמצעים שאמרת. אני נוסעת ברביעי בלילה לחתונה ובראשון אני כבר אחזור. אני מקווה להציץ פה או אולי לשלוח לך קוראסון במסר. חח
את אולי צוחקת- אבל פעם גנבו לי את הארנק מתוך התיק בתחנה מרכזית בת"א שנכנסתי לשירותים... איזו בחורה שבבניקית הוציאה לי אותו מהתיק אחרי שראתה איפה הוא... בעיקרון התכוונתי להניח את התיק (זה היה קיטבק ענק) ליד התא שלי בשירותים- והיא אמרה לי "את רוצה שאני אעזור לך לשמור עליו"? גנבו לי הכל... למזלי היא לא ראתה את הפון- אז יכולתי לטלפן לאבא שלי... אחרי זה שחזרתי לירותים ברגע ששמתי לב- היא עוד היתה שם- ואמרתי לה "גנבו לי לי את הארנק" אז היא אומרת לי " כן ראיתי פה איזה זקנה רוסיה היא בטוח גנבה לך"....ואני חושבת לעצמי "לעזאזל איתך- לא היית אמורה למור לי על התיק יא גנבת ארורה" קיצער לא רציתי להתחיל איתה מריבה כי אז נראה היא היתה בורחת כי היו איתה עוד שני בחורים ששמרו בחוץ... אז אמרתי לעצמי - שבבניקית שבבניקית אבל בטח יש לה עוד משהו דתי בלב- התחלתי לעשות לה יסוי מצפון ולספר לה כמה מקורות חיי ואמרתי לה "שהגנב יקח את הכסף אבל רק שיחזיר לי את הארנק עם כל הדברים שיש בו" קיצער לא אמרשיך להלאות- אבל אחרי שבועיים מצאו את הארנק שלי ביפו והביאו אותו למשטרה ואבא שלי הלך להביא לי אותו- הוא כמובן היה בלי אשראי ובלי הכסף= אבל זה יותר טוב מכלום...התעודת זהות היתה שם וגם כל המסמכים ב"ה.
מאז אני לא לוקחת סכומים גדולים בארנק תמיד שמה את הארנק מחובר אלי בכל דרך אפשרית... ובמשך איזה שנתיים אחרי זה (זה היה בערב ראש השנה הייתי אמורה לחזור מהפנימיה לבית שלי). תמיד הלכתי עם תיק גב כדי שלא יוכלו לחטוף לי או לגנוב לי בקלות...