בנים, בנות - קראו:)

Ayoola

New member
בנים, בנות - קראו:)

ב- 27.6 , כמו שחלקכם יודעים, מתקיים ערב מחווה לנירוונה בסינמטק חיפה. אני מפרסמת כאן את מה שנכתב באתר, קראו והביעו דעתכם... תגיעו? -------------------------------------------------------------------------------- רוקולנוע יוקרן הסרט : הצדעה לנירוונה ותופעת הגראנג' זמנים : יום שישי - 27/6 שעה 22:00, אולם סינמטק בימוי : משחק : עורכים ומנחים: יורם מארק-רייך וליהיא לסלו. האם קורט קוביין באמת התאבד בירייה בראשו או שהוא נרצח? בתחילת שנות ה- 90 התבססה סיאטל על מפת הרוק בזכות יבול פורה של להקות ששילבו סגנונות והשפעות, ופיתחו נישה משלהם. הבי מטאל, פאנק, רוק'נ'רול - כל אלה התנקזו בסופו של דבר למונח חדש - גראנג'. את לפיד המהפכה נשאו (בעל כורחם?) שלושה בחורים מעיירה נידחת בפרבר של סיאטל, שהפכו בין-לילה למגה-סטארס בינלאומיים. מה שהניע אותם היו זעם, תסכול ואכזבה, שתורגמו לשירים עוצמתיים ומרסקים. Nevermind נחשב לאלבום הרוק החשוב ביותר של שנות ה-90. קורט קוביין, מנהיג הלהקה, הפך במהרה מנער פאנק-רוק מתבודד לגורו של מיליונים, של דור משועמם ומבולבל, דור ה-X . עגמומיות הנעורים של הגראנג' מהדהדת עד עכשיו. נירוונה, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס, סאונדגרדן ועוד רבים וטובים קיבלו מקום של כבוד בהיסטוריה של הרוק האמריקאי, ויש להם השפעה עצומה על להקות צעירות המשתייכות לזרמים וז'אנרים מגוונים. בערב ההצדעה נצפה בקליפים של נירוונה, בהופעות חיות, בקטעים נדירים, בהתרחשויות מאחורי הקלעים ושאר הפתעות, ונדון בסוגיית קונספירציית הרצח של קורט קוביין: נרצח או התאבד? מי היה מעוניין במותו? מה הקשר בין כאבי הבטן האיומים מהם סבל לבין התמכרותו להרואין? מה מספרים על אלמנתו קורטני לאב? האם ההצלחה הרגה אותו? הבגידות, הסמים, הדיכאון... להקות אורחות: Pearl Jam, Alice In Chains, Mudhoney, Sound Garden… וכרגיל, חוץ ממוסיקה, גם חידונים ושעשועונים נושאי פרסים מתנת לחם ארז, תיאטרון חיפה, המסעדה הדרוזית אל-חיר (שבמרכז המסחרי של הכרמל הצרפתי) וחנות פאוזה. הערב בחסות חברת התקליטים הליקון, וחנות פאוזה (דיסקים, ספרים, DVD), רח' מחניים 4. טל: 8102373 עוד פרטים באתר: killer.yoll.net (כ- 180 דקות).

ש ו ק ה

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווף

אתם קולטים איזה רחוק זה חיפה!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!

היי הייי הייייייי

אם לך זה רחוק..!! מה אני אגיד!! אני גרה באילת!! למה ניראה לכם אני לא באה למפגשי פורום ולהופעות וכאלה כי אני אלתית!!! ואני מפסידה את כל הכיףףףף

אמ..

כמה זה עולה? ומז'תאומרת להקות אורחות? כי לפי מה שאני יודעת להקה אורחת זה להקה שבאה להופיע וזה לא ממש הולך לי הגיוני..

Runaway Train

New member
בסדר אז לוקחים אוטובוס

פעם אחת זה לא שזה כל חודש או שבוע זה פעם בשנה (דבר כזה הכוונה...) ונופר אותך אני מבינה איזה באסה אילת הא...ממש רחוק אין לך משפחה או קרובים או סתם מישהו שאת מכירה שגר קרוב או בסביבה (מקסימום את יכולה להתארח אצלי :) ) אני גם דיי רחוקה האמת..באשדוד

../images/Emo4.gif

זה באמת מבאס יש לי קרובים ודודים וכאלה אבל לא כאלה שאפשר לחזור אליהם ב5 בבוקר הבייתה..! אשדוד זה לא כזה רחוק... בכל מקרה אני מפסידה הרבה בצפון!

Runaway Train

New member
נופר את יכולה לבוא אליי אני לא

יאנוס אותך וגם אני לא ירצח אותך וגם אני לא יטריד אותך מינית ואני לא יעשה עליך ניסויים ואינ לא יקרא לך בשמות ואני לא יתייחס אלייך רע אבל אני לא מבטיחה שאני לא יאכל אותך

יאאההוו!!

יש איזה כיףףף מפש פורום הבא אני אצלך!!

life style

New member
שעה מהבית שלי ../images/Emo4.gif

אבל ממש לא נראה לי שאני אצליח לסדר לי הסעה לשם אם בכלל... נו מילא...

FlamMAble

New member
כמה זה עולה באמת?.

ולמרות שזה עוד רחוק יש אפשרות לפרסם מפת דרכים? (איך מגיעים לשם בתוך חיפה.. מחוץ לחיפה.. ) שיהיה לנו קצת יותר מושג.

made in china

New member
אויייייי אני כל כך רוצה לבוא!!!!!

איך מסדרים הסעה מאשדוד לחיפה?...

Runaway Train

New member
קחי אוטובוס מהסיטי אלה

אם קונקס עולה לת"א שקל....אז זה בטח יעלה קצת יותר אני חושבת אם תבואי בבוקר נוכל לחזור באוטובוס

למעלה