בנים בגיל 12+ כנסו !

בנים בגיל 12+ כנסו !

היי... תקשיבו.... יש לי כמה שאלות, שאני ממש מבקשת שתענו עליהן... פליזזז פליזזז פליזזז 1.א)חברה שלכם קונה לכם שרשראות של חצי לב
. אתם חולים על חברה שלכם... והיא עליכם.... תלכו עם השרשרת, ובלי (!!) להכניס אותה מתחת לחולצה? ב)הייתם רוצים לקבל שרשראות של חצי לב...? 2.יש לכם יום הולדת. מה אתם רוצים שחברה שלכם תקנה לכם ? היא בכל מקרה תקנה לכם מתנה גדולה למסיבה, אבל היא מתכננת להביא לכם גם משהו סימלי ליום... מה הייתם רוצים..? 3.הייתם רוצים לקבל דובי(או כל חיה אחרת) מפרווה שמחזיק לב..? זה היה משמח אתכם ? בכל השאלות תקחו בחשבון, שאתם וחברה שלכם אוהבים אחד את השניה, ושכולם יודעים שאתם חברים.... תודה- ותענו מהררר !

יפתח13

New member
והרי התשובות...

1א. אם היא הייתה קונה אז דיי לא תהיה לי ברירה והייתי הולך ב. אין מצב שהיא הייתה קונה לי את זה ולא הייתי רוצה לקבל את זה. 2. הייתי רוצה שהיא תקנה משהו שאומר משהו, ולא סת םאיזה דיסק או משהו... משהו שיותר קשור אלינו, אפילו הייתי מסתפק במשהו שהיא הכינה. 3. אין לי שום דבר נגד דובי מפרווה שמחזיק לב, אבל זה נראה לי קצת כמו חברים של כיתה א' (כנ"ל גם על החצי לב...) מקווה שעזרתי

amgo1

New member
יש לי משהו....

אולי תעשי לו אלבום עם תמונות שלך ושלו??.. זה מאוד יפה!!.. אני בת 14 ועשיתי את זה לחבר שלי ליום של היומולדת שלו ולמסיבה קניתי לו ג´ינס וחולצה מהממים בפוקס!! אבל האבלום הכי הכי הכי הכי יפה!! תמונות של שנינו מעוצב שאני עיצבתי ונעזרתי בחברה שלי.. תקחי בחשבון שאנחנו בנות נורא יצירתיות ויש לנו ידים שיודעות לעשות דברים זה יצא מזה מדהים!!..והדף האחרון הכי יפה!! לב אדום ובתוכו חצי תמונה שלי וחצי תמונה שלו שמשלימות ללב אחד יצא מהמם והוא נורא אהב את זה והתלהב מזה הוא אמר שזה הדבר הכי מקסים שהוא קיבל ובמיוחד שזה ממני!! כדי לך לנסות ביי ביי יפעת..אני אותה יפעת שקוראים לה yife פשוט אני עכשיו אצל דודים שלי..בה בייי

I am a freak

New member
הדיעה שלי....

1. כן! 2. כן, מה רע בזה? 3. שתלך לחנות ותקנה נשיקה, שמעתי שזה ממש ממש זול....
4. אסור לשאול אותי שאלות כאלה, אני אוהב הפתעות ולא משנה לי מה המתנה בסופו של דבר.... 5. כן, כלב לבן שמחזיק לב יכול להיות דבר פצצה! כן, זה היה משמח אותי. הנה כל התשובות, המשך יום נעים ובוקר טוב,

למעלה