"בנים אינם בוכים"

fluppster

New member
"בנים אינם בוכים"

היום ראיתי את הסרט (פעם שנייה) בוידאו, והוא עדיין מדהים ועצוב כאחד. מה אתם חושבים עליו? וברור לי שרוב חברי הפורום הבינו את ברנדון טינה, אבל מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שלא הסכימו עם אורח חייו.

DarlingAdam

New member
ישנו דיון בעניין,

אם אתם רוצים, בפורום הטרנסג'נדרס (לא שאני רומז שלא צריך להיות דיון גם פה. רק... אומר).

black buttercup

New member
לדעתי היא לא בסדר...

כי היא הסתירה את זה שהיא בת...היא היתה צריכה להגיד בדיוק מה היא... אבל אפשר להבין אותה, היא פחדה שיתנקלו לה!

DarlingAdam

New member
זה "הוא", לא "היא",

והוא לא בת רק בגלל שיש לו אברי מין נקביים. הוא בחור כמו כל בחור אחר. וסליחה, "יתנכלו"? לא הרגו אותו בסוף? לא ראיתי את הסרט, אבל נראה לי שאני זוכר את הסיפור.

LuNaTiC

New member
....

הרגו אותו בסוף? למה אף אחד לא שם אזהרת "ספויילר" בנושא ההודעה?! -_-;

resputin

New member
כי זה שרשור דיון על הסרט אולי?(!)

ברנדון (טינה), אומנם הסתיר את הזהות המינית הפזיולוגית שלו. הוא התלבש כגבר, התספר כגבר, הלך כגבר- הכל, כי הוא גבר שם בפנים. את האיברים הנקביים הוא החביא, ונכון- הוא לא סיפר. אולי זו התקופה, אולי זה בגלל שהוא פחד שמה שקרה יקרה, אולי כי הוא חשב שזה ירתיע את הנשים.. אולי ואולי ואולי.. אולי, זה הכל ביחד. אז אחרי שגילו אותו, רדפו אותו. לא כי הוא הפריע לאף אחד, לא כי הוא הרס את החיים שלהם.. כי הוא.. היא. כי היא הוא, יותר נכון. לקראת סוף הסרט (ארבע שורות רווח, עדיין למתספיילרים למיניהם)... ... ... ... הבחורה שהוא 'חיזר' אחריה.. למרות שגילתה שהוא היא, (שהיא הוא), אחרי המכות שהוא קיבל מהשניים ההם, אחרי האונס שהוא (היא) עבר(ה) בידיהם, אמרה לו שהיא נענית לחיזוריו. הם תכננו לברוח לעיירה אחרת, בלילה- היא הלכה להביא מזוודה ושם נתקלה בשני הנערים שחיפשו אותו. ... ... ... ...(אני אקפוץ על העלילתיות, אני מניח שמי שראה, ראה ויודע) הם הרגו אותו. טכנית, אחד מהם הרג אותו, היותר קיצוני (הצעיר, כמדומני). למה? כי הוא היא. יותר נכון... כי היא, הוא.

fluppster

New member
למעשה, זה לא ממש ספוילר.....

הסיפור של ברנדון טינה הוא סיפור ידוע. לפני שראיתי את הסרט בפעם הראשונה כבר ידעתי מה הולך לקרות, אבל זה עדיין היה סרט מעולה. אני חושבת שלא הייתה שום סיבה שברנדון יגלה שהוא במקור אישה. מה זה עניינם? ובמילא לחברה שלו לא היה אכפת, אז זה באמת לא אמור לשנות......

DarlingAdam

New member
אכן, רציתי להוסיף.

מקובל ומנומס להודיע לאנשים שאיתם אתה שוכב, אבל מעבר לזה, אתה לא חייב הסברים לאף אחד. לא כולנו דובר רשות הטראנסים או לוח מודעות מהלך.

barak001

New member
...

טוב, את רק ילדה בת 17 אז אין טעם בדיון אינטלקטואלי. בכל מקרה, שאלה למחשבה - את מרגישה שחלה עליך חובה לספר לכולם שאת לסבית? זה בערך אותו דבר - כמו שנטייה מינית של אדם היא עניין פרטי כך גם איברים אינטימיים של אדם הם עניינו הפרטי.

ketty the sheep

New member
אעע.. ../images/Emo4.gif

'את רק ילדה בת 17 אז אין טעם בדיון אינטלקטואלי' מה זאת אומרת? לא ממש קראתי את השרשור הנ"ל, אבל אני הייתי נפגעת אם היו אומרים לי משהו כזה. אני בטוחה שיש גם אנשים בני 13 שניתן לנהל עמם דיון אינטלקטואלי, תלוי באדם. בכל מקרה, סליחה שגלשתי מהנושא. ..run along kids

DarlingAdam

New member
זה בסדר,

גם לי הפריע הניסוח הזה, ואני שכחתי את גיל 17 כבר מזמן. :(

barak001

New member
אז ככה

התעצבנתי שמתייחסים לברנדון בלשון נקבה ושחושבים שהוא אישה שעבדה על כולם. אולי באמת לא הייתי צריך לרדת לרמה הזאת, אבל בכל מקרה ההאשמות לא מופנות לכיוון הנכון.

למעלה