בנים אינם בוכים

בת הרב1

New member
בנים אינם בוכים

ראיתי את הסרט בפעם הרביעית ילדים רוצו לספריות ותקחו גם אלו מבינכם שלא אוהבים דרמות חוץ מהסיפור עצמו יש שם מוסר השכל ענק כמה החברה יכולה להיות מגעילה לשונה ממנה פשוט צריך לקחת פוסטרים של הסרט ולתלות אותם בחוצות העיר. ענק פשוט ענק אהבתי

ומצד שני...

יש לי ביקורת גם על הגיבורה ולא רק על הרוצחים. היא רימתה את הבחורה איתה היא פיתחה את מערכת היחסים. נכון שבהמשך הכל הסתדר ביניהם אבל מלכתחילה, היה כאן סוג של מרמה. לא משנה. ואם כבר אנחנו בפינת ההמלצות אז רוצו לקולנוע! רוצו לראות את הפרסומת לגלגלצ (בחור חרדי בעת התפילה בישיבה, מתנועע בהתלהבות כשהטלית על ראשו ואז, כשכולם יושבים ויש שקט והוא ממשיך בהתנענעות שלו, ניגש אליו המשגיח ומוריד את הטלית מראשו ומגלה כי הבחור עם אזניות...גלגלגלגלצ!
ובפינת הסרט: רווק פלוס ילד! יו גרנט במשחק מדהים (ובתספורת מאממת).

בת הרב1

New member
אבל

כידוע לך הסרט מבוסס על סיפור אמיתי ובזמנו(ולצערינו גם היום ) העולם לא היה פתוח לקבל את דרכה כך שלא היה לה מוצא אחר ודווקא ממש אהבתי את הגיבורה הילרי אוהבים אותך

אחר

New member
והמשך פינת המלצות הקולנוע שלנו:

גברים בשחור 2 סרט פשוט מצחיק בטירוף. שילוב קטלני של כשרון משחק קומי ושנון ופארודיה מטורפת. ויש שם גם עקיצה לכוון הדת [כל דת]. שוה!!!!!!

אני ממליץ על 2 סרטים ספרדיים

"דבר אליה" של אלמודובר (כמובן), ו"סקס ולוסיה" שמוקרן בבית ציוני אמריקה. סרטים מדהימים!

MooN of 1986

New member
המלצה../images/Emo70.gif

"לילו וסטיץ´" נכון, זה סרט מצוייר, וגם אני כשנכנסתי לסרט התעצבנתי על מי שהכניס אותי, כי היה נראה לי טיפש לצאת לסרט מצוייר, אבל זה סרט ממש חמוד
אמנם לא צפיתי בכל הסרט כי היינו קצת עסוקים בעצמינו(בסרט הזה הייתה הנשיקה הראשונה שלי
) באמת סרט מתוק!!!

למעלה