בניםםם....כנסו!!!!

ענבר 2002

New member
בניםםם....כנסו!!!!../images/Emo110.gif

אני כאן די בשם פורום בנות!!!! יש לנו בקשה ממכם: תפסיקו להיכנס לנו לפורום!!!!!!!!!!!! אנחנו לא נכנסות לשלכם אל תכנסו לשלנו -מובן???!!!! אם ימשיכו בנים להיכנס להציק אנחנו המין החזק נחזיר!!!!!!!!

neshamma

New member
זאת הכרזת מלחמה

אני יודע שלסביות לא אוהבות בנים, עם כמות השינאה כמו שיש לך, אני בטוח שאת אחלה בוצ´ית, בטח יש לך מעיל עור, אופנוע כבד ופלומת שיער מתחת לאף חברים שלי, אני אשמור עליכם ממנה

חחח לדעתי

זאת אחת מפורום בנות שאם תבקר שם תבין בדיוק למה ההודעה הזאת נורא משעשעת... בנים באמת תפסיקו להכנס להן לפורום כאילו שיואו, אתם לא רואים שקוראים לזה פורום בנות??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

לירונר

New member
מה../images/Emo35.gif איך../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif כמה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif

אני רוצה הסברים !!!

white star

New member
מי המסכן שנכנס לשם?

כאילו למה?! תמיד האוחצ´ות מנסות להתקרב לבוצ´ות שבתגובה בועטים. תשאירו אותם לנפשם!

marik

New member
חולה על "שינוי" - גם אני מצביע להם

סתם לרקורד....

pink it

New member
הדיוק הזה נקטע כאן ועכשיו.

זה לא מקום לשיחות על למי אני אתה הוא מצביע. זה ממש לא המקום. כל אחד יצביע למי שהוא רוצה, ולמפגלה שהוא מאמין בדרך שלה, אפילו אם לטענת אדם פה היא "אבודה". (דרך אגב, היא "אבודה" באותה המידה של המפלגה שלך, בעיני האדם האחר. די אדיוטי אז מה שאמרת..) מצידי, שכולם יצביעו ש"ס, אם בזה הם מאמינים. רוצים להדיין, תמצאו לכם פורום.

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה. בשביל זה יש פורום אקטואליה.

לירונר

New member
באמת חבל שאנשים לא קוראים את

הסיכום השבועי שלי... וגם אם קוראים, אז עדיין ממשיכים במה שאמרתי במפורש שלא מקובל... אני לא אמחק. כדי שכולם יראו כמה אני מבקש ועדיין זה לא עוזר...

white star

New member
נוחי

הגבתי להודעה בעלת אופי פוליטי וכבר שולפים פה ציפורניים. דרך אגב הכינוי אבודה הוא כמו שאר כינויים רווחים פה כמו לטיפשה , אוחצ´ מי אאוט וכן הלאה אז קחי את ההתחסדות הזאת למקום אחר בבקשה וכאן הסתיים הדיון הנוכחי שלי בפוליטיקה

SimsY

New member
לא הסתיים !

המורה שלי לערבית בכיתה ט´ ערבייה שעוסקת בהוראה פעם אחת הפרענו לה - היא ממש התעצבנה וצעקה : "אני לא יכולה ככה ללמד יותר, אתם הרוב - אני מיעוט!!" עכשיו הסתיים...

pink it

New member
כמה דברים.

א. אני בן. ב. לא הגבתי להודעה שלך, הגבתי לדיון שנרקם, ובמקרה ההודעה שלך הייתה האחרונה, וזו הסיבה שהתיחסתי אליה, כוכב "לבן". ג. דבר אחד בטוח, מתחסד אני לא.

white star

New member
יקירי...

ראשית כל המילה "נוחי" כמו "אחותי" היא כינוי רלוונטי להומו היום אז אל תשלוף ציפורניים. שנית כל , אל תרד על הכינוי שלי.אם הייתי רוצה כינוי "כוכב לבן" ככה הייתי בוחר את הכינוי .יש למילה משמעות מסויימת עבורי. have a nice day

למעלה