בניםבנות.

בניםבנות.

התנשקתם? מתי? ספרו קצתP: חבר/ה יש? כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? אתם מוזמנים לפרט יותר

זונע

New member
זה במקום ללמוד למתמטיקה...

התנשקתם? כן מתי? כיתה ז' ספרו קצתP: מה יש לספר... חבר/ה יש? כבר לא כמה זמן? - איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? זה לא תלוי בי
עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 2 כן זה גיי.

FartherAway

New member
בןבתבןבת! ../images/Emo2.gif

התנשקתם?
מתי? פעם ראשונה? לפני חצי שנה (בדיוק
) חבר/ה יש? לא עניינכם D: כמה זמן? לא עניינכם D: איך הכרתם? לא עניינכם D: עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 2 הודגש באמצעות מדגישומטיק

FartherAway

New member
../images/Emo2.gif

פעם ראשונה בחיים שלי ששירשרתי לא נכון
מי יהיה נחמד וישים את אומנות השרשור יחד עם קללות וצעקות על כמה אני מפגר? D:::

FartherAway

New member
יא! פעם ראשונה ששמים לי את זה! D:

הו, היום הוא יום קדוש!
~תודה XD~

B a m b o o k

New member
.......

התנשקתם? יאפ מתי? אממ אמצע ט' בערך ספרו קצתP: אממ מה יש לספר?
... מישו שגדול ממני בשנתיים וחצי כמעט... חבר/ה יש?
כמה זמן?---- איך הכרתם?---- ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? אממ לא\: עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? אחד

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif וול וול וול.

התנשקתם? כן. מתי? מה זה מתי? להגיד תאריכים? (טוב נו, אני כן זוכרת. חלק.) פעם ראשונה לפני בערך שנתיים, אולי יותר? ספרו קצתP: הממ, היה ממש מביך, מוזר. חשבתי במשך כל הנשיקה על הסיטואציה וכמה היא מוזרה לי. חבר/ה יש? לאאא. כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? שלושה, נראה לי. :)

בואנה, אני מרגישה ממש פרוצה><

התנשקתם? אהאה מתי? סוף ח'. ספרו קצתP: סתם הייתי קצת מסובבת, הוא היה חצי מחוק, וזהו
חבר/ה יש? רק ליD: ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? נמנמ.. הכל נורא מעורפל עכשיו>< עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 18 בנים ו2 בנות>< [מה, אני בתולה תמימה וחסודה!:$]

למעלה