בניית Menu ל- DivX

amitinok

New member
בניית Menu ל- DivX

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש היום איזושהי תוכנה שמאפשרת לבנות תפריט או לפחות חלון גישה לקבצי DivX שצרבתי, או שאין אפשרות אחרת כרגע מלבד צריבת ה- DivX כ- DATA ?? דבר נוסף, מה הכוונה ב- DVD קורא כתוביות בעברית?! אני מבין מזה שכאשר אני מפעיל כזה DVD יש לי אפשרות לבחור את הסרט ואת הכתובית בנפרד מבלי שהטמעתי קודם את הכתובית לצמיתות.. אני צודק, או שמתכוונים למשהו אחר?! דבר אחרון, איזה קורא DivX אתם ממליצים לקנות. אני לא מחפש את הזול ביותר ו- 800 ש"ח נראה לי סביר. האם ה- XORO כזה טוב כמו שכולם אומרים? תודה רבה חבר'ה, עמי

amitay

New member
האם אתה מתכוון לתפריטים כמו בDVD

אז כןmp4box אבל זה לא תוכנה אוטומטית אלא תלויה בסקריפט שעורכים ידנית ובעיה נוספת היא שנגן DVD ביתי לא יודעים עדיין לקרוא את זה הקובץ הוא פורמט MP4 או כמו שהסטנדרט נקרא MPEG-4 והתוכנה היחידה שאני מכיר שמסוגלת להציג תפריטים כאלו היא OSMO4 אבל תצטרך לחפש אותה ברשת יש בעיה עם הפצה קבצים בינאריים שלה התוכנה עקב עניין הרישוי של MPEG-4. בקיצור בMPEG-4 ניתן לעשות כל מה שאפשר בMPEG-2 הפורמט של הDVD . אם נתעלם כרגע מעניין התצורה של הVOB-ים.הרעיון הכללי הוא שניתן ליצור גיבוי מושלם לDVD שרכשת ואני מדגיש שרכשת כולל תפריטים כתוביות ,פרקים (CHAPTERS).

למעלה