בניית שולחן מקצועי

• פותח הנושא DCS
  • פורסם בתאריך

DCS

New member
בניית שולחן מקצועי

האם משהו ניסה לבנות שולחן מקצועי ? אני מתכנן כבר הרבה זמן. בכל מקרה אם משהו מעוניין יש לי תוכניות מפורטות. בחישוב כללי נראה לי כי לבנות שולחן עולה בין 2000-3000 ש"ח (יכול להיות שאני טועה). בכל מקרה אם משהו בנה אשמח לקבל טיפים ומקום זול ע"מ לקנות את האביזרים לשולחן.

Anin17

New member
זה נושא שמאוד מעניין אותי

מכיוון שאני עובד בתחום המטבחים והנגרות אני מודע לעלויות הכספיות הנמוכות והיכולת לחקות אחד לאחד שולחן מקצועי לגמרי גם בקשר לאביזרים יש לי חבר שמייבא מכונות משחקים ושולחנות משחק שבין היתר יוצא לו גם לעסוק במוצרים מהתחום ונשאר השיש שעולה כ-300 שקל למטר X6 מטר (10 פיט) שזה 1800 שקל גם אני חשבתי על בניית שולחן ברגע שנעבור לבית עם חדר יעודי לשולחן סנוקר אשמח אם תוכל לשלוח לי את התוכניות שלך

DCS

New member
בשמחה רבה

אני מצרף את הקישור לאתר עם התוכנית. ממליץ להוריד למחשב (לך תדע כמה זמן זה ישאר ברשת) שאר התוכניות הם בתשלום. בכל מקרה דווח אם אתה מתחיל לבנות. ואם אפשר בקשה קטנה : ברר לי אצל החבר שלך כמה יעלה לי הבמפרים לשולחן. אני בטוח שתהנה : אם אתה מתחום הנגרות מצורפים גם שרטוטים וגם תמונות.

DCS

New member
הקישור המתוקן

שלום, מס ' תוכניות תהנה נ.ב אתה יכול לברר בנוגע לבמפרים

DCS

New member
anin קצת נימוס ...

אמרת יש לך חבר ? אתה יכול פשוט להגיד שאין לך זמן לשאול וכד'... אבל לא להתייחס (לא מתאים למנהל פורום)

היי לכם

ידיד שלי בונה עכשיו שולחן סנוקר.מה שאני יודעת שהוא קונה את החומרים אצל רוזנפלד בפ"ת..

DCS

New member
עם רוב החומר אין בעיה

הבעיה היא בעיקר עם הבמפרים בצדדים שניתן להשיג רק במקומות שמתמחים בשולחנות.

Anin17

New member
מצטער שכחתי מזה לגמרי

ורק עכשיו ראיתי את ההודעה ששלחת התקשרתי אליו עכשיו והוא אמר לי שהוא לא מייבא אותם אבל הוא משיג מחיר טוב ושאתקשר אליו בערב

למעלה