בניית קרטינג

BRONCO

New member
בניית קרטינג

מחפש אתרים באינטרנט איך ליבנות קרטינג

דני ג

New member
אני מוכר קארט 2 פעימות, אם תרצה

לקנות, צור איתי קשר במייל. דני G.

דני ג

New member
לא אמרתי שאני פורש, אלא שכרגע

אין באפשרותי לממן עונה נוספת. בכל מקרה, גם אם אשתתף אני משער שיהיה הדבר על קארט טוב יותר, שכן אני מרגיש שיכולתי להגיע לתוצאות טובות יותר בעזרת טכנולוגיה טובה יותר... דני G.

דני ג

New member
אם.. וכש.. אתה תדע, כי

השם של ה"עגלה" כתוב מאחור, ולך תהיה נק´ תצפית מצויינת מהזווית הזו ...
דני G.

רן 56

New member
../images/Emo91.gif תוסיף משקפת לקסדה שלך...

כי רק כך תוכל לראות את המיר שעל הכיסא שלי

© DrorZi

New member
דני/רן ספרו לי כמה זה עולה

נניח שאני קונה את הקארט של דני, כמה עולה אחזקה
(נניח יום מסלול פעם בחודש, כל יום כזה 3 שעות נסיעה לפחות) דני מה הקארט שלך וכמה אתה רוצה
דרור זי, מאוד רוצה אבל לא יודע אם יכול ...

דני ג

New member
פרטים על הקארט ועלויות :

אני מוכר את הקארט שלי (כולל מנוע) כולל כל החלקים הנלווים ב 7000 ש"ח. החלקים הנלווים כוללים : גלגלי שניים, חלקי חילוף, צמיגים משומשים (אך טובים), פלאגים ועוד ועוד... עלויות : עלות יום אימונים בנחשונים (בלתי מוגבל בזמן/הקפות) היא 110 ש"ח. הדלק הוא דלק רגיל 95/8 והצריכה היא בערך 1 ל 10. השמן עולה כ 60 ש"ח לקילו. מערבבים תערובת של 5% שמן עם הדלק. סט צמיגים עולה 600 ש"ח ומחזיק בין 300 ל500 הקפות, תלוי בסגנון הנהיגה, מזג האוויר, והכוונון של הקארט. אלו העלויות העיקריות. דני G.

fazer

New member
שאלות...

סליחה על הבורות, אבל: יש עדיין תחרויות קארטים? מה העלויות של תחרויות? איך מובילים קארט אל/המסלול?

רן 56

New member
מספר תשובות

כן יש תחרויות קארטינג בארצנו, גם שתי פעימות וגם 4 פעימות. עלות מרוץ 4 פעימות כ 250 ש"ח + 150 ש"ח חד פעמי על חברות בעמותה. עלויות של 2 פעימות ראה את הודעתו של דני ואת ההודעה שלי בנושא. קארט ניתן להוביל במספר צורות 1. על הגג של הרכב 2. על עגלה 3. כל דרך שתרצה העיקר שהוא יגיע שלם.

fazer

New member
ועוד שאלה קטנה...

באתר של העמותה ראיתי רק תאריכי מרוצים עד דצמבר 2001, האם עדיין מתקיימים מרוצים בארץ? באתר כתוב שמי שרוצה להתחרות במסגרת ה2 פעימות צריך קודם להתחרות עונה ב 4 פעימות, איך מגיעים לזה? היכן אפשר לקבל מידע עדכני, למתחילים?

רן 56

New member
באותו האתר יש מידע למתחילים.

תאריכים למרוצים לשנת 2002 נסגרים ממש בימים אלה. כדי להתחרות בליגת ה 2 פעימות צריך לעבור עונה מלאה ב 4 פעימות. כדי להתחרות ב 4 פעימות צריך לעבור קורס של מספר שעות המכיל גם חומר עיוני וגם מעשי. אם אני לא טועה מרוץ ראשון יהיה ב 1.4.02 בים המלח. אם תרצה עוד פרטים שלח לי אימייל. לגבי עלויות צריך להזכיר שבנחשונים יש גם דמי חבר של 250 ש"ח חד פעמיים. כמוכן דני שכח לציין שאם רוצים שהמנוע יהיה תקין הא צריך לעבור טיפולים שוטפים שעולים וכמובן אם צריך להחליף חלקים אז יש עוד עלויות. המנוע חייב לעמוד בתקנון העמותה, ומנועי המנצחים עוברים בדיקה ע"י אבא של ג´ולייטה. ואם משהוא מעוניין בקארט גם לי יש אחד למכירה. רן 56

דני ג

New member
הלו, לא לתפוס טרמפ !

אני הייתי כאן קודם ופרסמתי את שלי למכירה. תמתין לתורך ..
דני G.

למעלה