בניית קעקוע

gucci3

New member
בניית קעקוע

שלום לכולם, אם אני רוצה ציור ספציפי, האם בהכנה של הסקיצה מציירים אותו בדיוק כמו שיהיה הקעקוע על הגוף מבחינת גודל וצביעה או שזה רק סקיצה עם קווים כללים? כמו כן, מבקש המלצה על מקעקע טוב רצוי באיזור באר שבע והדרום, למרות שאם צריך אז גם איזור המרכז בא בחשבון.

תודה לעונים

ozshomer

New member
בעיקרון

סקיצה היא רעיון כללי, אבל משתדלים לדייק כמה שיותר, והמקעקע ידייק כמה שתרצה, בשביל זה בד"כ כשמדובר על קעקוע מורכב, קובעים קודם פגישת יעוץ, שבה יושבים עם המקעקע, מסבירים לו כמה שיותר טוב מה רוצים (עדיף להביא כמה שיותר רפרנטים) ומגיעים יחד איתו למשהו שהכי דומה למה שרוצים, ואם לא מרוצים, ממשיכים לשפץ עד שמרוצים (וחשוב לציין שאם המקעקע לא מתחשב ברצון שלך, עדיף שתעבור למישהו אחר).

לגבי המלצה, חוקי הפורום אוסרים עלינו להמליץ, אבל אתה מוזמן להיכנס לעמוד שלנו בפייסבוק (קישור בחתימה שלי), שם יש באלבומים תיקי עבודות של המקעקעים הכי טובים ואך ורק של הכי טובים בארץ, לעבור עליהם, לראות למי הכי אתה מתחבר ולהחליט, ושם גם נוכל להכווין אותך בצורה יותר ספציפית.

gucci3

New member
הייתי אצל מקעקע

והסברתי מה אני רוצה, בעיקרון הוא רוצה לעשות סקיצה על המחשב מהתמונות שהבאתי לו, הוא טוען שאין טעם לצייר את הסקיצה על הנייר ואחר כך להעביר לגוף.
בצורה זו איך אפשר לדעת איך יצא הקעקוע?

ozshomer

New member
כל מקעקע ושיטת העבודה שלו

אבל בד"כ נהוג להדפיס את הסקיצה על סטנסיל ולהדביק אותו על הגוף, כדי שהלקוח יראה איך היא נראית על הגוף שלו.
כמו שאמרתי, לא נראה לך? זאת לא חתונה קתולית, אבל קח בחשבון שיש מקעקעים שנוהגים לדרוש סכום מסוים על ציור סקיצה ובצדק.

gucci3

New member
אין לי בעיה לשלם העיקר

שאדע בוודאות שהתוצאה תהיה לשביעות רצוני.

למעלה