בניית פורום

i d a n s t

New member
השוואת תעריכים

שלום, נגיד יש לי את התאריך של היום now.tostring ו עוד תאריך אבל ישן יותר משל היום, אני יכול לבדוק האם עבר בינהם יותר מיום אחד? כולל השעות תודה

adam222

New member
..............

בנה 2 אובייקטים מסוג DateTime בקונסטרקטור שלהם, הזן להם ערכים מלאים, כולל שעה. בצע
if (dtSome.CompareTo(dtToday) == 1)​
זה ייתן לך האם Some גדול מהיום ואם אתה צריך חישוב מדויק של יממה ביניהם
dtSome.AddHours(24);​
ואז תשווה ביניהם או תשלוף מהם TimeSpan מהמתודה Substract ותבדוק את ערכו

i d a n s t

New member
בניית פורום

כבר כמה זמן שניסיתי לבנות פורום רקורסיבי, אך אף דרך שניסיתי לא עבדה טוב, אתהמסד נתונים אני יודע איך לתכנן אני רק לא יודע איך לסדר את השירשורים בתוך עמוד ובצע את התזוזה של התגובות ביחס לקודמת מישהו יכול להראות איך אפשר לעשות זאת בvb בבקשה?

Adidi70

New member
אני יכול לנסות להסביר לך...

כמו שאמרת אתה אכן כותב פונקציה רקורסיבית. אני אסביר קודם על המסד: השדות הבסיסיים ההכרחיים הם: קוד הודעה,קוד הודעה ראשית,נושא תוכן תאריך וכו' וכו' קודם כל אתה עושה שאילתה לכתוב את כל ההודעות הראשיות, בתוך הלולאה שאתה רץ על כל ההודעות הראשיות אתה קורא לפונקציה הרקורסיבית ( showChildren לצורך העניין ) לפונקציה הזו אתה שולח את הקוד של אותה הודעה ראשית ובתוך הפונקציה אתה עושה שאילתה שבה אותו קוד ראשי שקיבלת מהפונקציה כאמור יהיה שווה לקוד ההודעה הראשית אתה כותב את ההודעה ואז שוב פעם אתה קורא לפונקציה showChildren - שזה הילדים של ההודעה הזו שהיא עצמה ילד של ההודעה הראשית. תראה אני יודע שזה מסובך ובילבלתי לך תשכל - אם אתה רוצה אני מוכן להביא לך את הקוד ( ב asp להמיר ל .net זה לא בעיה) פשוט תשאיר לי אימייל ואני אשלח לך תראה כמה שזה פשוט וקומונקטיבי...

למעלה