בניית משחקי סלולר

enigmatic1

New member
בניית משחקי סלולר

לפני כמה זמן כתבתי כאן על הפלטפורמה לבניית משחקי סלולאר, אז עכשיו זה כאן בישראל.. את רוב הדברים ניתן לעשות באתר בחינם, רק הורדה למכשיר עולה כסף. בכל מקרה, אנחנו מארגנים שם תחרות יצירת משחקים, וחשבתי שבודאי יש בפורום הזה כמה מועמדים טובים... הפרס הוא קונסולת Wii של נינטנדו. למעוניינים הנה הכתובת: http://mygame.gamearray.co.il (ניתן ליצור משחק בצורה מהירה עם "צור משחק" אבל למביני עניין יש שם עורך מתקדם שניתן להפעיל על ידי לחיצה על עריכה מתקדמת, בנוסף שימו לב שצריך ג'אווה כדי להשתמש באתר, אפשר להוריד מ- http://www.java.com )

freak2100

New member
האמת היא שחשבתי להשתתף, אבל...

אני מבין שבשביל להשתתף צריך קודם להוריד את המשחק למכשיר, וזה גם עולה כסף (אמנם לא הרבה) וגם אני לא בטוח בכלל שהמכשיר שלי תומך בזה
אני צודק? הבנתי שצריך להוריד את המשחק למכשיר ואז לשלוח אותו לאנשים אחרים או משהו כזה? (שזה גם עוד כסף...)

enigmatic1

New member
אפשר גם בלי להוריד...

הרעיון הוא שהמשחק שיורידו אותו הכי הרבה פעמים - יזכה. אז נכון שאתה יכול בעצמך להוריד את המשחק שלך המון פעמים והוא יגיע לראש הרשימה ותזכה ב-Wii, אבל החוכמה האמיתית היא ליצור משחק שגולשים אחרים ירצו להוריד גם, ואז טכנית אתה יכול לזכות גם בלי לשלם כלום בעצמך. שליחות משחק וכל הפעולות שדורשות חיבור לאינטרנט לא עולות כסף נוסף מעבר לחבילה שלך (והחבילה הבסיסית היא כזו של תעריף קבוע חודשי, אבל בכל מקרה ממליץ לך לבדוק עם אורנג'). לגבי תמיכת מכשירים, בהרשמה ישנה רשימת מכשירים נתמכת, אבל גם אם אין לך מכשיר נתמך, אתה יכול להירשם, ליצור משחק, וגם אם אתה בעצמך לא יכול להוריד, אולי אחרים יורידו (יש שם אגב לינק ישיר למשחק שאתה יכול לשלוח לחברים ו/או לפרסם בפורומים וכו').

De-Panther

New member
שכחתי את הסיסמא שלי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

באתר הראשי שלכם
תסדרו שאפשר יהיה לשלוח את הסיסמא במייל או לאפס אותה דרך המייל

enigmatic1

New member
גם לכאלו שאינם לקוחות אורנג'..

לגבי האתר הראשי שלנו, אתה יכול פשוט להירשם עם מייל אחר או משהו... לגבי אורנג' - גם אם אתה לא לקוח, אתה יכול להנות מרוב היכולות של האתר, כולל יצירת משחקים, שליחה לחברים וכו'. נכון שלא תוכל להשתתף בתחרות, אבל לפחות רוב החוויה פתוחה....

De-Panther

New member
פעם הבאה תעבדו עם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סלקום ואני אשמח להשתתף

enigmatic1

New member
נחשוב על זה...

בינתיים, ביום ראשון הקרוב אנחנו מחלקים את ה-Wii למי שיזכה...

למעלה