בניית מלתחה

efrat82

New member
בניית מלתחה

שלום.. אפשר לקבל יעוץ מהמומחים? מחפשת לחדש את מלתחת הקיץ וצריכה עצות לבניית מלתחה מתאימה לי, בעיקר לצרכי עבודה. קצת פרטים על עצמי: בת 26 (כפי שאפשר להבין מהכינוי), גובה: 1.65 מידה 38. במקצועי אני עו"ד. מחפשת מלתחה שמצד אחד תהיה מכובדת ומרשימה (פגישות רבות עם לקוחות עסקיים) ולא תסגיר את גילי הצעיר (שמהווה חסרון במקצועי...) ומצד שני לא מבוגרת מדי כי בסה"כ אני צעירה... יש לכם עצות לפריטי לבוש ואיפה אפשר להשיג אותם? תודה רבה!

Fun Fair

New member
תקציב?- זה חשוב...

אם יש לך תקציב גדול יותר, אני תמיד ממליצה על רונן חן, שיש לו בגדים מקסימים , צעירים אבל "שיקיים" (יש לי המון פריטים שלו שאני משתמשת בהם גם ליום יום, גם לפגישות וגם ליציאות עם חברות ). בתקופה שעבדתי במשרה שדרשה ממני להגיע לפגישות עם לקוחות עסקיים, דאגתי לשמור לי בארון סטוק של מכנסי בד בגזרה קלאסית בצבעים נייטרליים (חום, שמחור, אפור, אוף וייט, חלקים או עם פסים עדינים) והייתי משלבת אותם עם חולצות טריקו מעניינות (אבל לא טריקו זול כמו בפוקס, למשל.. הכוונה לטריקו איכותי יותר, שמעורבב עם לייקרה...עם אפליקציות מעניינות או שילובים של בדים.) חולצות מכופתרות אני לא אוהבת ללבוש עם מכנסיים מחויטים כי זה גורם לי להרגיש מבוגרת מדי, אז אותן אני מעדיפה לשלב עם ג'ינס- אבל הכוונה היא לא לג'ינס משופשף, אלא ג'ינס בצבע כהה, אחיד ובגזרה שמרנית יותר (לא סקיני או משהו, אלא גזרה ישרה). נעליים- פה תמיד התפרעתי
בתור פריקית של נעליים, יש לי נעליים כמעט בכל צבע וגזרה שתעלי על דעתך- כשהייתי לבודה בשחור all over תמיד התפרעתי עם נעליים צבעוניות (בד"כ סגורות...לא אוהבת סנדלים פתוחים לפגישות עבודה ואם כן, רק בצבעים סולידים ורק אחרי פדיקור
) בעקרון, כלל האצבע שלי הוא- לעולם לא לקנות שום דבר שאני לא יכולה ללבוש עם לפחות 40% מהפריטים האחרים שכבר יש לי בארון...ככה גם כשאני קונה, אני יודעת שזה משהו שאני אנצל ליותר ממקרה אחד. בשורה התחתונה-, אם תכריחי אותי לבחור רק פריטי יסוד- 3-4 מכנסי בד מחוייטים קלאסיים בצבעים ניטרליים 4-5 חולצות מכופתרות (לא חייב לבן- אפשר גם בצבעים נייטרליים או גוונים שלא צועקים מדי- ירוק זית, בורדו, סגול בהיר, אפור) 4-5 חולצות טריקו איכותיות 2 ג'/קטים (טובים!) בצבעים ניטרליים.

מרוסיק

New member
איפה קונים חולצות מכופתרות?

אני מחפשת בנרות... למה אין פולגת לנשים, למה?

למעלה