בניית יאכטה

hadasmarine

New member
בניית יאכטה

אני מתחיל במיזם בניית יאכטה מאלומיניום מי שמעוניין יש מקום לצרוף שותפים.

easy swissa

New member
בהצלחה יורם

בנית כלי שיט, זו הרפתקאה ולא מיזם, אני מאחל לך שתהנה מכל רגע, ותפיק את המירב בכדי לרכוש ניסיון וידע לספינות הבאות. מפגישתינו ראיתי שאתה שקדן ויצירתי, אולי תספר לפורום קצת על תכניות הספינה, אני בטוח שתהינה תגובות מעניינות לתכניותך. ושוב בהצלחה איזי

hadasmarine

New member
הרפתקאה ומייזם משולבים

לאיזי תודה איחולים תמיד טובים. אני במצב של "אבן פינה" שאותה הניח השבוע. כפי שידוע לך כבר בדקתי את מסלול המפרש הראשי אצל אורית בהרצליה. מנוע חשמלי 15HP כולל בקר מהירות ייבאתי מארה"ב והוא נמצא אצלי. חומר גלם לבניית הצלעות וציפוי הקייל הוזמן ויגיע השבוע. אני מתחיל בבניה השבוע וכמובן אשמח לשתף את כל חברי הפורום בכל השלבים עם תמונות מצורפות. יורם

שרון ק2

New member
נשמע אתגר לא פשוט

במצב כזה של יאכטה בבניה עצמית איך מקבלים רישיון של משרד התחבורה? אילו בדיקות עושים ליאכטה והאם יש גורם מיקצועי במשרד התחבורה שמכתיו קריטריונים אלו או אחרים בושא בטיחות (מעבר למה שנדרש בטסט). או שאין גוף מפקח והנושא הרבה יותר פשוט דורש טסט בילבד ורישום של נירת?

hadasmarine

New member
תקנים מחמירים ופיקוח צמוד

החוקים הם מאד נוקשים ללא פשרות. יש תקנים ישראליים ובין לאומיים לבניית כלי שייט. כלי השייט חייבים פיקוח של מהנדס ממונה ע"י מנהל הספנות וכמובן בסוף בדיקות כשירות יציבות ואישור של מנהל הספנות לכושר שייט. יורם

בת ים

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

נשמע פרוייקט מעניין
נשמח מאד,ללוות אותך ולקבל דיווחים וצילומים.

אתה צריך חשמלאי?

קראתי את כל השירשור (אני מבקרת מזדמנת בפורום הזה), ואני חייבת להגיד לך : כל הכבוד !! אני מעריצה אותך!! (ובעלי יעריץ אותך עוד יותר ממני כשהוא ישמע עליך - ואני ידאג שהוא ישמע!) אז קודם כל, המון המון בהצלחה ממני. וחוץ מזה, יש לך חשמלאי בשביל תכנון החשמל? אם לא, אני מציעה עזרה - אני מהנדסת חשמל במקצועי, ומעניין אותי לתכנן מערכת חשמל ליאכטה.

hadasmarine

New member
חשמל

שמחתי לראות שיש עוד אנשים שמתעניינים ביאכטות גם מבחינת מבנה ובניה. החשמל הוא נושא חשוב ומצריך הרבה ידע וזמן, אשמח מאד לקבל עזרה בנושא שהוא לא הנושא החזק ביותר שלי. יורם

hadasmarine

New member
תכנון - BRUCE ROBERTS

תוכניות מהמלאי יש מאות יאכטות דומות ברחבי העולם דגם מוכח אין מחלות ילדות. יורם

gerson1

New member
קוער בנוי ממשטחים?

לפי התמונה השתמשת בקוער הבנוי ממשטחים ולא round chine

למעלה