בניית בית מעץ

לא נכון!

בארץ בונים גם בלוגים. אם את ממש מעוניינת אתן לך, בפרטי, שם של קבלן שבונה בלוגים. אבל נראה לי שהעיניין כאן זה לשווק את הבתים המסויימים שלך, לא?

havitush661

New member
אם היה לי בית לשווק

כבר מזמן היית יודעת... אני באמת מתעניינת בבניה מעץ גם בגלל שזה חלום גם בגלל שבעניי זו בניה הרבה יותר יפה שמוכיחה את עצמה לאורך זמן וגם כי בשנים האחרונות האיכות של הבניה הרגילה שאני הצלחתי לראות ירודה ו"ליפול" על קבלן טוב זה ממש מזל... בקיצור הלואי והיה לי עסק לבניה מעץ!!!! בכל מקרה מעוניינת בשם של הקבלן ואשמח לקבל אותו בפרטי עם קישור לאתר

yss35

New member
חברים למה ניראה לכם שכול מי ששואל שאלה

על חברה מסוימת זו פירסומת סמויה??? אולי היא באמת רוצה לדעת יותר על החברה הנ''ל

gamari

New member
למה כן ולמה לא

בניה מעץ זה דבר מקסים, הגמישות שבבניה גדולה בהרבה מבניה קונבנציונלית, פשוטה יותר, מהירה יותר, ניתן להגיע לתוצאות מדויקות להפליא ותמיד ישנה הפנטזיה לבית מעץ עם שלג מעליו ועצי אורן ברקע למרגלות האלפים או האנדים. מזג האויר בישראל אינו מתאים לבניה מעץ, בטח שלא מצדיק מבחינה כלכלית ומחשבה אקולוגית, אלא רק במקומות מסוימים עם אחוזי לחות נמוכים ברוב ימות השנה. אין בישראל עצים המיועדים לכריתה לשם בניה ולכן יש צורך ביבוא מחו"ל. עצים מאירופה בעלי תכונות מסוימות עם מחירים מסוימים שלא מתאימים לבניה אלא רק לדקורציה, המחיר לפי איכות וטיב העץ עצים מברזיל, ממונגוליה, הודו וסין או מאזורים מסוימים מארה"ב וקנדה יכולים להתאים יותר לישראל בגלל עמידותם באקלים ובלחות, אבל המחיר אינו מצדיק והופך ללא משתלם. הטרנד המתאים לאקלים הישראלי הוא בניה מסורתית קונבנציונלית, כלומר שלד בלוקים ובטון וחיפוי עץ לפי התאמה מבפנים ומבחוץ, ניתן להתגבר על כל המכשולים והרצונות, החסרון היחידי זו העלות, היתרון זו הגמישות שבחיפוי, כלומר ניתן להחליף חיפוי וגימור כל מספר שנים, התחזוקה השוטפת קלה יותר ודורשת פחות התעסקות מדי מספר שנים. כדאי לקרא וללמוד מעט על תכונות העץ ובניה מעץ לפני שעושים צעד בעקבות הפנטזיה

havitush661

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות

אבל עד עכשיו אתה הראשון שדיבר לעניין בכל השרשור הזה אני מבינה שהעצים לא מתאימים לכל מקום בארץ מבחינת מזג האויר אבל אם מדובר באזור רמת הגולן אזור קצרין האם המזג האויר באזור זה יותר מתאים לעצים? אני מתעניינת ביבוא בית מפולין מישהו אמר לי שהוא עשה את זה (מישהו באזור הרמה) אבל לא ראיתי את הבית ולא הספקתי לברר מה שם החברה ולכן נכנסתי לפה כדי לשמוע אם מישהו יודע משהו בנושא הן מבחינת עלויות והן מבחינת טיב החומר שמגיע מפולין

dgamim

New member
אז מה זה הקישור שנתת לנו לא פירסומת...

http://www.afj.com.pl/
את כתבת: "אני מתעניינת ביבוא בית מפולין מישהו אמר לי שהוא עשה את זה (מישהו באזור הרמה) אבל לא ראיתי את הבית ולא הספקתי לברר מה שם החברה ולכן נכנסתי לפה כדי לשמוע אם מישהו יודע משהו בנושא הן מבחינת עלויות והן מבחינת טיב החומר שמגיע מפולין "

havitush661

New member
זה דוגמא לאתר

שמצאתי ברשת אני לא יודעת אם זה אותו אחד שהבחור שדיברתי איתו הזמין דרכו פשוט ניסיתי לחפש חברות כאלו ברשת וזה מה שמצאתי ושמתי פה קישור כדי שתבינו למה אני מתכוונת.... אם אתם מעוניינים לדעת אז אני בכלל מהנדסת מכונות ואני מרצה במכללה אין לי שום עסק ואני לא מפרסמת כלום חבל שאתם מפרשים אותי כך

gamari

New member
מחסני עץ

כדאי לגשת בשלב ראשוני למחסני וחנויות גדולות של עץ כמו עץ ועצה וחבריהם ולדלות מידע לגבי עצים מפולין, הם משתייכים לכל המחטיים מהאלפים ולא בהכרח מתאימים לישראל, התחזוקה מצריכה התעסקות רבה מכיוון שבקיץ חם ומאד וקצת יותר לח מאירופה היבשה שברוב ימות השנה אחוזי הלחות נמוכים. פולין, גרמניה, צרפת, אוסטריה, וכל שאר מרכז אירופה נחשבים לאותו אזור גיאוגרפי. לצערי אני לא בקי בטיב ואיכות העצים המגיעים משם וצריך ללמוד על מנת לתת תשובה לעניין. באופן עקרוני רמת הגולן, הגליל העליון ובאזור הנגב, הם המתאימים יותר משאר אזורי ישראל לבניה מעץ מבחינת עלויות שווה ליצור קשר ישירות עם המפעלים עצמם באירופה ולברר מחירים אם מעוניינים לבצע משלוח, כדאי בתוך קונטיינרים ולא דרך יבואן ישראלי, קצת התעסקות אבל חסכון גדול בהוצאה. כדאי להגיע לרמת תכנון מתקדמת כדי להוציא כתבי כמויות, לפחות משהו ראשוני כדי שייתן אומדן כמויות שאיתו ניתן יהיה לקבל מידע או אפילו מחירים. לכל עץ יש את השימוש המתאים לו בגלל תכונותיו וכדאי ללמוד זאת לפני כן, לדוג' שימוש בסיקמור שונה מאורן קנדי או אורן פיני ובהרבה מאד מדובדבן יפני או אגוז דרום אמריקאי. לכן שיעורי הבית חייבים להיות די טובים ומקיפים.

havitush661

New member
אתה עוזר לי מאוד

אני אנסה ליצור שוב קשר עם אותו בן אדם ואקח ממנו קישור לאתר של החברה מפולין ואולי אפילו אקפוץ לראות את הבית שלו...לבנתיים מנסה לחפש מידע נוסף כפי שהמלצת פה.

מכיר מס' אנשים שבנו מעץ

יש מספר שיטות, לא כל בניה מעץ היא הבניה של הצימרים. אם תרצה , מוזמן לצור עימי קשר במסר פרטי ואפנה אותך לאותם אנשים. אגב אותם אנשים הם הלקוחות.

גלמיש1

New member
באמת יפה שאת מחלקת ציונים למי שטרח וענה לך.

בודאי אחרי שביקשת ש נעיר את עיינייך- תודה לא ראיתי, אבל ביקורת יש ויש......

bigshusha

New member
יש לי נסיון בבניה מעץ

אם תחליטי שזה מה שאת רוצה- שילחי מסר ואתן לך פרטים על חברות שאני מכירה

למעלה