בניית אתר

רותה1000

New member
בניית אתר

שלום שלומי ואלישע אנחנו צוות מיחשוב בבית ספר "צורים" בהוד השרון מעונינים להקים אתר לבית הספר. בית הספר הינו בית ספר לחינוך מיוחד. אנחנו מחפשים מחולל או כלי פשוט שלא צריכים לדעת שפת תיכנות כלשהיא כדי לבנות את האתר. לפי מה שקראנו בפורום ראינו שיש כלי שקוראים לו ארכינופוליה האם זה מתאים לבניית אתר? אם יש אמצעי אחר שאתם יכולים להמליץ לנו כדי שנוכל להתחיל לבנות את האתר שלנו. נודה לכם מאוד על עזרתכם.

שלומי

New member
שלום רותה

השאלה היא מהי רמת הידיעה שלכם בנושא והאם תכננתם את מבנה ועיצוב האתר. יש לכם תפיסה לגבי תפקודו? האם ארגנתם כבר את כלהחומרים שלו? בכל מקרה, יש באתר שלי גם מדריכים כיצד בונים אתר וגם עורכי הטמל שונים. ארכנופיליה הוא כלי נחמד אבל באותה המידה גם הוורד והפורנט פייג' על סוגיו בונים אתרים (למרות שלא ממש יפים). במידה ויש לכם אפשרות כספית אז ישנן גם פלטפורמות מתוחכמות כמו "תיק-תק" של מורשת (יוסי מילר). כמובן שאם אחד ההורים מתמצא בתחום אולי הוא יכול לבנות לכם את האתר.

רותה1000

New member
בניית אתר

תודה על התגובה המהירה. קודם כל אין לנו הרבה ידיעות לגבי בניית אתר. לכן, אנחנו מחפשות כלי פשוט שנוכל ללמוד אותו בקלות. יש לנו בגדול חשיבה על מה אנחנו רוצות שיהיה באתר. איפה אנחנו יכולות להשיג את הארכינופוליה? איפה ניתן לאחסן את האתר האם רק בגאוסיטי? תודה שוב

שלומי

New member
תשובות...

לארכנופיליה יש 2 קבצים.להוריד את שניהם כמוהן. קובץ אחד הוא קובץ ההתקנה והשני הוא קובץ עם סרגלים בעברית. כשתהיו מוכנים להתקנה אני אסביר לך כיצד מתקינים. לגבי אכסון האתר; ישנם מאות שרתי חינם עם וללא מודעות.רק לא גיאוסיטיז!!! כשזה יהיה אקטואלי אני אמליץ לך על שרת מתאים.

tallywood

New member
אני אישית עובדת עם HEBMASTER

כולו בעברית ויש תוספים מצויינים נוספים לחצו על הקישור הבא

למעלה