בניין שציירתי - דעתכם?

מצב
הנושא נעול.

גולי מ

New member
היי נופ

עוד בניין (אמור לשמש למגורים)
היי נופ
יש התחלה של שימוש מושכל בסקלת הצבעים - צהוב-חזית קידמית, אדום-גגות. נסה להיות עיקבי בבחירות הללו ואולי לגוון גם קצת לשימושים. נאמר שקומת קרקע-כניסה/לובי תהיה בצהוב, אגף חדרי השינה בצבע אחר, ואגף חדרי מגורים בצבע נוסף (או כל חלוקה אחרת בצבעוניות). נסה לחדד את ההבדלים בשימושים. לפי הציור שלך, ק. קרקע, היא בערך ברותו גובה כמו קומת מגורים רגילה. חשוב על זה שנית. מפגש של בניין עם הקרקע, אף פעם אינו מובן מאליו. אהבתי לראות שבאמת עשית טיפול קצת שונה, אבל אולי כדאי לחדד קצת את ההבדלים. כרגיל, אני מאד אוהבת (ניסית לצייר פעם בניינים אמיתיים/קיימים?)

nop10

New member
ניסיתי..

היי נופ
יש התחלה של שימוש מושכל בסקלת הצבעים - צהוב-חזית קידמית, אדום-גגות. נסה להיות עיקבי בבחירות הללו ואולי לגוון גם קצת לשימושים. נאמר שקומת קרקע-כניסה/לובי תהיה בצהוב, אגף חדרי השינה בצבע אחר, ואגף חדרי מגורים בצבע נוסף (או כל חלוקה אחרת בצבעוניות). נסה לחדד את ההבדלים בשימושים. לפי הציור שלך, ק. קרקע, היא בערך ברותו גובה כמו קומת מגורים רגילה. חשוב על זה שנית. מפגש של בניין עם הקרקע, אף פעם אינו מובן מאליו. אהבתי לראות שבאמת עשית טיפול קצת שונה, אבל אולי כדאי לחדד קצת את ההבדלים. כרגיל, אני מאד אוהבת (ניסית לצייר פעם בניינים אמיתיים/קיימים?)
ניסיתי..

צייר לי כבשה...

בניין שציירתי - דעתכם?
צייר לי כבשה...
שמע, אני אוהב את מה שאתה עושה. מעבר לחוקים, הפרוגרמות, האילוצים הטכניים, באדריכלות יש גם חלום. חלום ויזואלי שבא לידי ביטוי בציורים מהסוג שאתה עושה. ללא מעט אדריכלים יש ספר סקיצות שבו הם משרבטים את ההרהורים העיצוביים שלהם. כמו משוררים שרושמים לעצמם קטעי משפטים וצמדי מילים... עד בוא הרגע הנכון. ב"ציורים" שלך יש גרעין אמיתי של הרהוריים עיצוביים כאלה. יש בהם חופש יצירתי מופשט שמבטיח טובות. אני מסכים עם גולי שכדאי שתתאמן על רישום בתים קיימים. [כך תפתח פרופורציה אמיתית של קנה מידה וגם מיומנות רישומית] אתה מוזמן להציג מחשבות משורבטות כאלה, כאן בפורום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה