בניין בן 500 ... בהונגריה הרחוקה... שלא מתגעגעת עלו, רק על הסדר...
א אווה עמיחי New member 21/5/02 #1 בניין בן 500 ... בהונגריה הרחוקה... שלא מתגעגעת עלו, רק על הסדר...
F four seasons New member 21/5/02 #3 אוי גם אני תהיתי למה לא משפצים את הביניין הזה, אם אני לא טועה כל הביניינים מסביב לכיכר שופצו דרך אגב מתי כבר יורידו את הכיכר ויחזירו אותה למצבה הקודם, פרררררררררר.
אוי גם אני תהיתי למה לא משפצים את הביניין הזה, אם אני לא טועה כל הביניינים מסביב לכיכר שופצו דרך אגב מתי כבר יורידו את הכיכר ויחזירו אותה למצבה הקודם, פרררררררררר.
F four seasons New member 21/5/02 #7 למה מזוודת עזרה ראשונה../images/Emo13.gif זה נראה דווקה טוב. הכי אני אוהב את מתחם כיכר אלברט על כל בינייניו, ביכלל קילומטר לכל כיוון, גן עדן
למה מזוודת עזרה ראשונה../images/Emo13.gif זה נראה דווקה טוב. הכי אני אוהב את מתחם כיכר אלברט על כל בינייניו, ביכלל קילומטר לכל כיוון, גן עדן
א אווה עמיחי New member 21/5/02 #8 ,תגיד, אתה ראיתה את הצילום? זה בניין, ששיפצו, במשך שנתיים, ואחרי חצי שנה הכל, כאילו לא עשו שיפוץ... זה יפה? זה טוב? זה נורמלי? רק בתל אביב! הבניין בפינת קינג ג´ורג´ נצח ישראל... במאת לנצח!
,תגיד, אתה ראיתה את הצילום? זה בניין, ששיפצו, במשך שנתיים, ואחרי חצי שנה הכל, כאילו לא עשו שיפוץ... זה יפה? זה טוב? זה נורמלי? רק בתל אביב! הבניין בפינת קינג ג´ורג´ נצח ישראל... במאת לנצח!