בנייה ברחוב שינקין

danezeq

Member
בנייה ברחוב שינקין

ברחוב שינקין פינת רחוב ששכחתי את שמו התחילה בנייה של שני מבנים בעיצוב מעניין, עם חזית מסחרית לשנקין כמובן המבנים נבנים במקום שבו עמד בעבר "בית דבר" שימו לב לאילוסטרציה

danezeq

Member
הרחוב הוא רחוב מלצט

זה כתוב בשלט - לא שמתי לב זהו משרד המכירות של הפרוייקט שנמצא בסמוך האם זה בניין חדש או בניין ישן ששוקם והומר למשרד מכירות? (רעיון מצוין אם כן)

the philosopher

New member
אווו זה ישן ../images/Emo13.gif

הורידו את בית דבר לפני בערך 4 שניםם כבר... אין לי מושג מה הולך עם זה... המשרד מכירות הוקם במיוחד.... אני מניח שיורידו אותו כשתסתיים עבודתו... למרות שלדעתי זה יכול להיות נחמד כגלריה.

four seasons

New member
אני מאוד אהבתי את בית דבר...

יכלו לשמר אותו, לבנות מאחוריו מגדל עם אותו מס' דירות שרוצים לבנות עכשיו, או להסב אותו כמלון, מבנים היסטוריים בסדר גודל של בית דבר כמעט ואין בעיר היום.

דחליל23

New member
אין דבר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון ! אומנם יכלו לשמר אותו , אבל מה לעשות ש-בשביל כסף מוכנים אפילו להרוס את ההיסטוריה שלנו . אפילו את הכותל המערבי יכלו להרוס בשביל להרוויח כסף !!!!!!!!!!!!!! רחמנא ליצלן וחס וחלילה טפו , טפו , טפו בלי עין הרע ו-בן פורת יוסף .

Secular

New member
בהמשך למה שכתבת,

רציתי לומר(משהו שכבר אמרתי לך אישית דרך אגב), שכמעט כל המבני מגורים שבונים או שנבנו בשנים האחרונות במרכז העיר מסוגננים מאד ופשוט מהווים גירסה מודרנית של בתים המסוגננים של פעם, פרוייקט מלצ'ט הוא דוגמא מובהקת לכך, עוד בניינים מסוג דומה:המבנה בפינת אחד העם-שינקין,בניניי מגורים בצפון שדרות רוטשילד,חצרות העיר ביפו ועוד הרבה...פשוט תענוג שיש ציביון בנייה כזה בניגוד לשנות ה-50,60,70 שבנו את "קופסאות הנעליים".

danezeq

Member
מצטרף לבקשה

מת לראות אותו כידוע לכם, אני אוהב את ת"א רק 6 שנים ומתמצא בה רק שנתיים אני "פריק צעיר" של העיר

four seasons

New member
תמונה של בית דבר...

ניתן לראות (ביחד עם עוד מס' גדול של בניינים שנהרסו בעיר,גימנסיה הרצליה, קולנוע מוגרבי, בית פיינגולד - הגמדים, הטירה ברוטשילד, בית הדאר והטלגרף, הקזינו הראשון ןעוד,,,) ניתן לראות בתערוכת צילומים של הצלם סוסקין במוזאון ת"א לאומנות בר"ח שד' שאול המלך.

למעלה