בנייד WIFI

אN י1

New member
בנייד WIFI

משהו יכול לתת הסבר מה ניתן לעשות בשמוש בWIFI והאם זה שווה בכל הדגמים N73 ‎ N80 או שארפ . בתודה מראש לכל המשיבים

שרי תוש

New member
הסבר קצר ולא מעמיק על wifi‏

המכשיר תוך כדי שיחה לבד. לדוגמא אני מתקשרת ברחוב דרך אורנז תוך כדי שיחה שאני זזה ממקום למקום המכשיר מגלה נתב אחר של תקשורת הוא עובר אוטומט. ומתחבר דרכו. זה נועד להוזיל עלויות בשיחה! אבל בישראל זה חסום מהחברות הסלולר! זה לא חדש זה תמיד היה בח`ול רק עשו לזה שיפוץ שזה עובר אוטומט. בעבר בח``ול היה צריך להעביר ידיני! מקווה שמישהו אחר יפרט יותר

כמה שטויות בהודעה אחת

אין שום אפשרות באמצע שיחה להתחבר זה אולי בצירוף סקייפ אפשר לדבר בחינם אז מה זה כן wifi זה אינטרנט חינם שאפשר לגלוש ממנו לפעמים גם הוא עולה סכום סמלי אבל אין קשר לחברות הסלולאר

קובי אא

New member
אין מה להוסיף זה ממש כך

כמו מחשב נייד שיכול להתחבר לאינטרנט בכל מקום שיש כיסוי, כך זה פאלפון עם wifi ‎‏ נניח שאני עכשיו בבית הפאלפון מתחבר דרך בזק ששם השיחות זולות. יצאתי מהבית ואני בנסיעה הפאלפון מתחבר אוטומט דרך חברת סלולר שעלות השיחות יקר יותר. הגעתי למשרד אני נפרד מחברת הסלולר ומתחבר שוב לבזק.

אN י1

New member
האם צריך לעדכן

את המכשיר בבזק כי אחרת המכשיר יתחבר גם למנוים אחרים (על חשבונם) והאם ניתן גם לעבור ביןחברות סלולארית תודה מראש

קובי אא

New member
חחח ההסבר הוא איך זה צריך לעבוד.

אני כתבתי בזק כמשל. הם לא מספקים תשירות הזה. בישראל זה לא עובד. בגדול זה שיחות דרך האינטרנט אם אתה מכיר מה זה.

למעלה