בנייד שלי A31P מתוצרת IBM

בנייד שלי A31P מתוצרת IBM

עם ההפעלה מופיעה ההודעה כדלקמן: lsass.exe System Error the endpoint format is invalid ואחרי שאני מקיש OK המחשב מנסה לעלות מחדש, רואים את המסך של ה"חלונות XP ושוב מופיעה אותו ההודעה. נתנו לי איזה Boot CD norton Ghost וגם הוא נותן את אותה הההודעה. אני מחפש דרך להנציל את החומר הרשום על דיסק שלו. דרך רגב, ניסיתי גם להריץ כל מני בדיקות שמוכתבות בתוך המחשב ורק בדיקה אחת linearity check או Linearity Test נכשלה.

IBM A31P זה הדגם של המחשב הנייד שלי.

קודם לכל, תודה על האינפורמציה. שנית, האם אני יכול לתקן/לפתור את הסוס הטרויאני הזה עם איזה CD שיפעיל לי את המחשב? כי הרי המחשב לא עולה וכמובן לא מתחבר לאינטרנט. סליחה על החוסר מקצועייות במחשבים. במטוסים אני יותר טוב. מי שיעזור לי מעשית בפתרון התקלה יוזמן לטיסת כיף בשמי הארץ. יאיר גיל

bar666xp

New member
ThinkPad A31p

האמת אם אין אליו חומר שאי אפשר לאחזר... אז אתה צריך CD של מערכת ההפעל כדי להפעיל את הRECOVERY MODE... ואז למחוק את הקובץ הקיים ולחלץ במקומו את זה שבCD של מערכת ההפעלה... או להפעילו דרך מערכת הפעלה כל שהיא {לינוקס לדוגמה} מCD... לעשות גיבוי מסמכים {להעתיק את כל המסמכים שאין להם גיבוי. הדרך הכי טובה תהיה לאחזר את המערכת הפעלה מהמחיצה הניסטרת {הבעיה כל המידע שבדיסק ילך לאבדון}. ביצוע ע"י לחיצה/החזקת THINKVANTEG בהפעלת המחשב {בזמן שמופיע הLOGO של לנובו/IBM}.... ושם לפעול לפי ההוראות... שוב אני מזהיר ומזכיר ההליך הוא +- כמו פורמט לאחריו לא יהיו המסמכים שלך והתוכנות בדיסק... יהיו בו מערכת ההפעלה ותוכנות נילוות כמו ביום שרכשת את המחשב {או יותר נכון ביום שעזב את לנובו/IBM}.

לשחזר את המחשב תוך "פירמוט" אני יודע לעשות

אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. אני רוצה (אם אפשר) גישה לצורך הורדת כל הקבצים שלי ואיך עושים את זה לא כל כך הבנתי מההסבר שלך. יש לי עליו כל מיני קבצים שונים שחשובים לי. תודה על הרצון יאיר גיל

Y. Welis

New member
נסה מצב בטוח (לחיצה על F8 לפני שעולה המסך

של XP). אם זה עובד, חבר זיכרון USB והעתק אליו או צרוב על דיסק את החומרים החיוניים. אם אין לך מחיצת ריקאברי אלא רק דיסק התקנה מקורי, סביר שהוא יפרמט ואז יתקין מחדש, כך שצריך לגבות לפני כן (הייתי מציע לנסות עם דיסק התקנה רגיל של XP ולראות אם ניתן להגיע למצב שידרוג, שיתקן את המערכת מבלי למחוק הגדרות - אבל אין ודאות שניתן להגיע לזה בחלק מהניידים, כי המערכת שם היא OEM).

bar666xp

New member
אפשר להישתמש במערכות הפעלה המופעלות...

בLIVECD... כמו לינוקס UBUNTU... כל מערכת הפעלה שתיראה את מחיצת הNTFS... להעתיק לדיסק חיצוני/רשת או לצרוב לCD/DVD את הקבצים שצריך.

למעלה