בניורל ביטס

סטיב0

New member
בניורל ביטס

מה זה בניורל ביטס? אחד רשם פה שהוא ניסה את זה והצליח האם מישהו יודע מה זה אמור לעשות?

Wind Dragon

New member
תשובה...

אוקיי אז ככה יש תוכנה שניקראת i-doser והיא כאילו מעבירה מסרים תת הכרתיים. תירגמו את הקובץ של התוכנה גם ל-mp3, עדיין לא ניסיתי אבל אמרו לי שזה עובד טוב... ויש לי את הקובץ אני אעלה אותו ואשים אותו פה עוד מעט

Wind Dragon

New member
ביניורל ביטס הורדה

לפי מה שהבנתי צריך לשמוע את זה באזוניות טובות כשעה וחצי לפני שהולכים לישון. הלינק מצורף

סטיב0

New member
הורדתי תתוכנה

אתה יכול להסביר לי מה זה מסרים תת הכרתיים כאילו מה יש בצלילים האלו שיגרום לחלום צלול?

Lil KeKe

New member
2 שאלות

לשמוע את זה שעה וחצי לפני שהולכים לישון ? אתה רציני ? ממש שעה שזה יחפור בשכל... חח אפשר לשמוע את זה גם מהרמקולים של המחשב ?

Wind Dragon

New member
אז ככה..

לסטיב0 1)אתה לא צריך להוריד את התוכנה בשביל לשמוע את מה ששלחתי לך זה בדיוק הרעיון. זה כאילו הגירסאת MP3 של זה, ואם תקרא באתר תראה שאפשר גם לקנות את זה בסידי. 2)הרעיון של התוכנה זה כאילו להפעיל דברים במוח שאי אפשר להפעיל בחשיבה רצונית. בעצם המוח איכשהו קולט את הוויברציות של הסאונד ומתרגם את זה לפקודות... אז הקובץ שנתתי פוקד על המוח ליצור חלומות צלולים. ל- lil keke 1) זה רק חצי שעה חח 2) לפי מה שהבנתי אמורים לשמוע את זה עם אוזניות. לעוד מידע אפשר ליקרוא בשאלות ובתשובות בקישור המצורף

סטיב0

New member
לWind Dragon

תן לי תמסנג'ר או תאיי סיי שלך

Lil KeKe

New member
עכשיו ראיתי שזה חצי שעה חח...

אבל צריך לשמוע את זה חצי שעה ואז אחרי זה שעה ואז ללכת לישון ? זהו ? שום דבר מיוחד ?

yarden41

New member
בקיצור, השיר הוא חצי שעה שומעים אותו ולאחר

שעה הולכים לישון !!! מקווה שעזרתי!!!

Lil KeKe

New member
אה ועוד שאלה

אני צריך ממש להקשיב לזה כל החצי שעה... ? או שפשוט לשים את זה מוזיקה ברקע ולעשות משהו אחר... כי כמו שאמרתם זה משפיע על המוח אז... לא יודע קיצר מה אומרים ?

למעלה