בניה על גג משותף

• פותח הנושא yoaz
  • פורסם בתאריך

yoaz

New member
זקוק לעזרת שמאי/מתווך/קבלן

את כל עניין הגג המדובר בהודעה זו בפורום היה ניתן לפתור בבדיקה שלי את כדאיות הרכישה מהדיירים ולכן אני הולך לפרט עד כמה שאוכל את פרטי הנכס ואני מעוניין לקבל הערכה כללית לגבי העלות של נכס כזה לקניה [ גם מתווכים וקבלנים שנתקלו בנכסים או מצבים דומים מוזמנים בשמחה להגיב ] אם כן : שטח הגג- 100 מ"ר הבניין הוא בן 3 קומות על עמודים, הגג המדובר הוא חצי מהגג של הבניין וממוקם מעל דירתי בבניין אין לא מעלית ולא חניה הבניין הוא בן כ 35 שנים והוא לא עבר שיפוץ יסודי מאז שנבנה בבניין 6 דיירים [5 מלבדי] והוא מחובר לעוד 4 כניסות עם 30 דיירים נוספים שלהם אין גישה לגג או לכניסה לחלק זה של הבניין. הבניין ממוקם ביישוב אזור [ בין תל אביב בית דגן וחולון] היתרי הבנייה מאשרים כחוק לבנות 27 מ"ר על גג זה שווי דירתי בקומה העליונה בבניין זה והיא בעלת כ 100 מ"ר הוא כ- 100 עד 110 אלף דולר במצב השוק הנוכחי. במידה והחסרתי פרטים אלו ואחרים ומישהו מעוניין לתת לי מושג כללי לגבי מחיר הגג אשמח לפרט ולהוסיף לפי בקשתכם אני יודע שאין אפשרות לתת לי הערכה מדוייקת לגבי העלות של גג זה אבל אשמח לשמוע טווחי מחירים הנראים לכם הגיוניים לקניית נכס זה בדולרים כמובן.

למעלה