בניה מתקדמת

בניה מתקדמת

האם מישהו שמע על בניה מתקדמת? במה מדובר? האם אתם מכירים מישהו שיישם שיטה זו בבנית ביתו? נשמח לקבל תגובות. תודה.

איריסג

New member
אנחנו בנינו בשיטה שמוגדרת

קונבנציונאלית - מתקדמת . לשיטה קוראים איטונג טק. מאד מאד מרוצים (גרים בבית כבר חודש. תענוג). על היתרונות של השיטה אפשר לקרוא באתר של החברה שבנתה לנו את הבית "רוח סתיו".

בניה מתקדמת

תודה, אך היינו מעוניינים לקבל רשמים מאנשים שיישמו שיטה זו בבניית ביתם, אני מאמין שחברה המפרסמת שיטה זו, לא תציג את חסרונותיה... האם משך הבניה אכן עשוי להתקצר משמעותית?

איריסג

New member
נוסח דבריי לא היה ברור - אני הדיירת

. אני לא הקבלן הבונה. אני בדיוק יישמתי את השיטה הזו בביתי הפרטי והיחיד, שבנייתו הסתיימה לפני חודש. משך הבניה עשוי להתקצר (אצלנו היו בעיות בירוקרטיות שתקעו לנו את הבניה למשך כמה חודשים) אבל לא משמעותית. בבניה קונבנציונאלית זמן סביר הוא שנה, יש שמצליחים אפילו ב 10 חודשים (אם הם זריזים, יש להם כסף זמין וקבלן / מפקח טוב). ב"איטונג טק" מדובר על 7-8 חודשים. אבל בעיני, מרכיב הזמן הוא בטל בשישים - אתה הרי הולך לגור בבית כל חייך, או לפחות כמה שנים טובות. עוד חודש - פחות חודש זה באמת לא משנה. יש לשיטה הזו כל כך הרבה יתרונות אחרים (בידוד תרמי, היא שיטה "ירוקה" יותר, מה שסטנדרטי בשיטה הזו נחשב תוספות בבניה קונבנציונאלית - לדוגמה - רצפת באון יצוקה במקום מצעי סומסום, שימוש במעט מאד טיח שחור וכו') שבאמת מרכיב הזמן פה הוא שולי לחלוטין בעיני.

בינא

Member
תוכלו לקבל מידע אם תכתבו דוא"ל לחתום מטה

על שיטות בניה מתקדמות, גם קלות וגם חצי כבדות.

Omerro

New member
בנייה מתקדמת - אסגרד

חברת אסגרד עוסקת בבנייה מתקדמת בעזרת קיר מיוחד שפיתחה ורשום כפטנט עולמי. אני אישית גר בבית כזה ואם תאצו עוד פרטים אשמח לעזור אפשר להתרשם ב www.asgard.co.il 04-6060880

למעלה