סוציולוגיה וגיאוגרפיהבניה לגובה
מחפש מחקרים, מאמרים וכל חומר אפשרי היוצא כנגד בניה לגובה (מעל 8-12 קומות) למגורים ... קישורים והפניות לספרות מקצועית יתקבלו בברכה.
או איכות הסביבה / תחבורהסוציולוגיה וגיאוגרפיה
נראה לי שהנושא בו אתה מבקש מאמרים יהיה נגיש יותר בתחום הסוציולוגיה/סוציולוגיה אורבנית ו/או גיאוגרפיה. אשמח לקבל הפניה למאמרים שתעלה בחכתך
"הפצצה המתקתקת של רבי הקומות"בניה לגובה
מחפש מחקרים, מאמרים וכל חומר אפשרי היוצא כנגד בניה לגובה (מעל 8-12 קומות) למגורים ... קישורים והפניות לספרות מקצועית יתקבלו בברכה.
הרהורים על בניה לגובהבניה לגובה
אפשר לנסות גם בפורום 'גורדי שחקים'הרהורים על בניה לגובה
לקוח מהטאגליינס וכולל לינק של הכתבה שעוררה את הדברים.
שאלה!??!?!אפשר לנסות גם בפורום 'גורדי שחקים'
פה בתפוז
כןשאלה!??!?!
יש בארץ הגבלות לגבי בניה לגובה באזורים מסוימים ? ?
ז"א שכל תוכנית בניה לגובה צריכהכן
יש שני גורמים שמגבילים את גובה הבניינים: תב"ע (תכנית ביני ערים), יכולה לקבוע מה הגובה המקסימלי (בקומות ו/או במטרים) המוטר באזור מסויים. גורם נוסף יכול להיות צה"ל. לצה"ל יש גוף (שלא זכור לי שמו או איפה הם יושבים) שבודק האם בניין מתוכנן יחסום או לא יחסום שידורי רדיו. אתה לא תקבל כמה מותר לך, אלא כל פעם תגיש הצעה, הם יבדקו ויאשרו או לא יאשרו.
אני מניחה שכן ~בכל זאת, לא הייתי שםז"א שכל תוכנית בניה לגובה צריכה
לקבל אישור מגורמי צהל? ? נגיד מגדלי עזריאלי קיבלו אישור שהם לא חוסמים את השידורים מהקיריה ? ?
גם לרשות שדות התעופה יש מה להגידאני מניחה שכן ~בכל זאת, לא הייתי שם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.